Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bele kell törődnöm a középszerűségbe, vagy mit kéne tennem?
23 éves vagyok. Egész életemben mindennél jobban vágytam rá, hogy lehessen egy igazán szép barátnőm, egy olyan, akire elég ránéznem, hogy jó kedvem legyen, aki igazán tetszik.
Eddig 2 barátnőm volt, de egyik sem ilyen.. Átlagos mindkettő, és nem is tudtam beléjük szeretni, nem is voltam boldog velük... Tudom hogy ez szörnyen hangzik, de én olyan lányt akarok, akit tényleg gyönyörűnek látok.
De eddig semmi szerencsém... Akik igazán tetszenek, azok mindig lekoptatnak, pedig nem vagyok gyáva vagy visszahúzódó, próbálkozom náluk.
Mások azt mondják, hogy le kéne adnom az elvárásaimból, de én képtelen lennék úgy boldog lenni... A gondolatát se tudom elviselni, hogy soha életemben ne élhessem át, hogy milyen egy igazán gyönyörű nőt ölelni, csókolni, vele lenni..
Mit kellene tennem?
Felszínes vagy, nem is leszel soha igazán szerelmes, mert az nem a külsőről szól. Arról nem is beszélve, hogy a szépség múlandó dolog.
Gondolom az idő múlásával le is cserélnéd a leöregedett, megkeseredett nődet fiatalabb kiadásra. Szerencsétlen csaj...
én egy átlagos bnőre vágyom eddig mégsem jött össze
f18
nah?
Hogy milyen a szép nő? :) Monica Belucci, Scarlett Johanson, Eva Longoria, Kim Kardashian, Megan Fox.
Ja és igen. Smink nélkül is szépek. :D
Gyönyörű? közízlés mondja hogy gyönyörű vagy a te szemedben gyönyörű... nem mindegy.
Amúgy igen, titkon mindenki erre vágyik, vagyis az utóbbira.
Keresni kell tovább, talán a te párod is egy gyönyörű testbe született bele. Vagy megtalálod vagy nem.
Én már egy átlagos kinézettel is elégedett lennék, ha fejben rendben lenne a csaj. Sajnos eddig nem igen volt az egyik sem..
23F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!