Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni ebben az esetben? (18F,15L)
Barátnőmnek egész nap rossz hangulata volt. Megpróbáltam felvidítani, de nem sikerült. Amikor kikísértem utánna a buszmegállóba, megkérdeztem tőle, hogy jön-e a péntek, erre mondta, hogy nem akar jönni, meg alig szólt valamit, stb, este amikor feljött msn-n, elkezdtünk beszélni, de utánna alig írt vissza, és utánna kaptam egy ilyen üzenetet:
"UTÁLLAK utálok mindenkit UTÁLOM AZ EGÉSZ VILÁGOT ELEGEM VAN HAGYJ BÉKÉN"
pedig aznap jópárszor a szemembe mondta, hogy szeret és látszott is a szemében, hogy tényleg. Utánna egy kicsit még beszéltünk, de a hangneme végig elutasítő jellegű volt. Elköszönt, én megkértem rá, hogy maradjon még egy kicsit, erre meg mielőtt lement volna, törölt fészről :(
Szerintetek ez most mit jelent? :(
Azt jelenti, hogy éretlen liba. -.-
Keresgélj a saját korosztályodban! :)
am én sem vagyok egy páva és ő se egy eszetlen liba.
A múltjában sok sebet kapott és elég zárkózott lány, alig vannak barátai és nem csak engem koptatott le ma, hanem két barátját is és összeveszett a szüleivel is
Engem is. ÉS? Még 15 évesen sem lettem volna ilyen éretlen kis izé, h azt csináljam a barátommal, akit elvileg "szeretek".
Kit nem támadtak még hátba? Nem siránkozni kellene meg bezárkózni, hanem tudomásul venni, hogy néhány kivételtől eltekintve az emberi faj ilyen cikizős, hátbatámadós sz*rköteg, és jobban vigyázni velük, valamint értékelni azt a keveset, aki nem bántani akarja, hanem szeretettel közeledik felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!