Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményekre lennék kíváncsi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményekre lennék kíváncsi, mert elbizonytalanodtam a párkapcsolatomban! Szerintetek már nem szeret? Esetleg kihasznál? Vagy csak simán egy hullámvölgyről van szó? Több infó lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Sosem gondoltam,hogy erre a fórumra fogok írni egyszer,mivel barátaimmal is már megbeszéltem a problémám, kíváncsi lennék idegen emberek véleményére is. Éppen csak betöltöttem a 30-at pár napja, barátnőm 24 éves. Tavaly ismerkedtünk meg az interneten és aztán az első találkozás után úgy gondolom, hogy megvolt a kölcsönös szimpátia. Én angliában élek és kb. 2 hetente járok haza, hogy együtt lehessünk. Az elején tényleg úgy gondolom, hogy elvoltunk a kis világunkban, és jó progik is voltak, de az utóbbi kb. 2 hónapban egész egyszerűen bármit csinálok vagy mondok, csak a kritika jön a részéről, mindenhez negatívan áll hozzá. Sokat veszekedünk emiatt, és nem akarom elveszíteni,de olyan érzésem van,mintha megunta volna a dolgokat,csak nem meri megmondani, hogy vége. Vagy nem akar megbántani,mert sokat segítettem rajta (anyagilag is),de Nekem sokkal többet jelent az, hogy lelkileg támogattam,mert egy kapcsolatból jött szinte a mi kapcsolatunkba. Szerintetek megerősödött lelkileg,és már nincs szüksége rám,csak nem akar megbántani,mert tudja, hogy szeretem? Mondtam neki azt is, hogy nyugodtan elmondhatja, ha már nem akar Velem lenni,csak legyen őszinte. Én nem vagyok az a fajta,aki nem képes felfogni,hogyha vége. Pár példa, mert így is hosszúra sikerült, de szerintem tudnék regényt is írni a kapcsolatunkról. PL. megmondta,hogy Ő nem szeret csókolózni,pedig nem nyomulok egész nap abban a kis időben,amikor találkozunk,de Ő mindig talál kifogást, hogy ne kelljen csókolozni. Ha mégis belemegy, ugy érzem,mintha már szenvedély nélkül csinálná, egyáltalán nem olyan,mint volt. Folyton b....tat mindenért, azért is, hogy milyen ritkán lát (csak 2 hetente),hát ez nekem igy sem olcsó angliából,és mondtam neki,hogy jobban esne,ha értékelné. Azt is mondtam, hogy közelebb költözöm Ausztriába,erre csak annyit mondott, hogy miatta ne,mert nem akarja, hogy nyomás legyen rajta, ha esetleg nem jön össze. Ő egyszer sem jött el hozzám,mert nem hajlandó repülni :( És tényleg,mindenbe beleköt, másképp állít dolgokat,mint ahogy én elmondtam korábban...most voltam 30 éves,akkor is olyan üzenetet kaptam tőle,mint ha valami haverom írt volna...és ha szóváteszem,ő azt mondja, hogy ő ilyen,és mindent megmagyaráz. Lányok őszintén,akkor csináltok ilyet,amikor már szakítani akartok,csak nincs erőtök hozzá? Vagy szerintetek kihasznál? Én angliában,Ő otthon, és kényelmes neki,ha minden masodik hétvégén megkap mindent,amit kiejt a száján!! Izgatottan várom a válaszaitok és köszönöm előre!!
2012. márc. 14. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te jó isten, hogy te mennyire döntésképtelen vagy!

Mintha nem is 30 éves lennél,hanem inkább 17 ....

Döntsd már el végre mit akarsz aztán kész.

2012. márc. 14. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Én így látom! Nem vagytok egymáshoz valok.Ha már most ennyire nem egy huron pendultok,mi lesz késobb?Te is félsz egy uj kapcsitol,hisz írtad,sok energiát fektettél bele.Magyarázatot keresel a viselkedésére...pedig nagyon egyszeru.Neki is kényelmes,h.vagy,akár anyagilag,akár emberileg.Nehéz egy kapcsit befejezni,de ez nem vezetne sehová.Válassz:

elkezdesz korulnézni,hátha valaki osszejon,ugy konnyebb egy kapcsit befejezni.Az ido megy...s o vagy pozitív irányba változik,vagy nem.

Második otlet: leírnám neki mailba,mi bánt,mi nem tetszik,mit várnál el tole.S várnád a választ.Ha valakit meg akarunk tartani csiszolodunk hozzá....s nem hisztizunk,vagy durcizunk.Ha o ezt sértésnek veszi,nem gondolkodik el a szavaidon...nincs értelme.Miért mailba?Azért mert ott a gondolatokat szépen ossze lehet szedni, nem vág bele a szavadba...

Vagy egy jo ideig nem mennék hozzá...kiderulne mennyire hiányzom neki.

Az igazi szerelmesek ha ritkán lehetnek egyutt,nem veszekedni szoktak...a természete is rossz...ami évekkel csak romlana.Nem jol választottál....

2012. márc. 15. 19:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Hat en leirom neked mit is erezhet a baratnod,hiszen en is eltem tavkapcsiban es nagyon rossz es nehez volt! Eloszor is egyik naprol a masikra egyedul lett,szerelme nelkul,nincs kivel megosztania a mindennapok oromeit-nehezsegeit! Reggel egyedul ebred,este egyedul fekszik! Raadasul meg a munkahelyen sem erzi jol magat! Ennel rosszabb mar nem is lehet! Azt tudnod kell,hogy mi nok mindig vagyunk a melegsegre,szeretetre,gyengedsegre,figyelemre,es ezt kilometerekkel egymastol nem kapja meg a baratnod! Es arra is van egy gondolatom miert viselkedik veled ridegen,amikor talalkoztok:lehet o is feltekeny,mert szeret,csak nem mondja ki! Fel amikor ujra otthagyod ot,ujra elmesz o megint egyedul lesz,es megint kezdodik minden rossz elorol,ugyhogy inkabb ridegen viselkedik,hogy kevesbe fajjon neki az elvalas! Es a legutolso lehetoseg,ha tenyleg van valakilye,de sz.tem azt megmondana,akkor o is szabad lenne,es amint tudjuk,egy titkos kapcsolat semmi jora nem vezet,felorli az ember idegeit,es akkor jon a depresszio! Udv,en is Angliaban elek,remelem megoldodik a problemad,es boldog leszel,olyan jo fiunak tunsz! 33/N
2012. márc. 15. 23:11
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolso ket hozzaszolast csak most olvastam,es nagyon koszi lanyok:)az elsore annyit szeretnek irni,hogy emailen mar en is gondolkodtam,legfokebb azert is jo,mert nem tud beleszolni meg foleg a szo elszall iras megmarad ugye...utolso hozzaszolashoz pedig annyit, hogy valoszinu,nincsen senki mas,mert tenyleg ami pozitiv bnommel kapcsban,hogy amikor vegez munkaban vagy megy,elotte ha tudunk,mindig beszelunk,es tenyleg az az elso dolga szokott lenni,hogy irjon vagy hivjon..szoval ezert erdekes,tavkapcsolat pedig tudom,hogy nem konnyu,de gozerovel keszulok Ausztriaba,es onna nekunk 2es fel ora kocsival,hogy lassuk egymast,tehat repulotol nem kell tobbe felnie,es ha en ott talalok munkat,idovel neki is tudnek majd,es akkor talan oda eljonne dolgozni,mert anglia neki tul messze van..szoval ertem en a tavkapcsolat buktatoit,de pont,hogy azt latja tolem,hogy probalom megoldani,hogy tobbet legyunk egyutt,es ennek azert orulhetne jobban...

Masik,ami ide tartozik,hogy tegnapelott,mikor ide irtam a kerdesem napkozben,este beszeltem vele. Kb. 2 orat beszeltunk telefonon,es 15 perc utan teljesen higgadtan es nyugisan en megmondtam neki,hogy en orulok,hogy megismertem,es hogy nagyon jo embernek tartom,de a veszekedeseket mar nem birom tovabb,es szerintem jobb lesz mindkettonknek,hogyha befejezzuk.Es semmit nem veszekedtunk,ha jol hallottam,akkor pityergett is,de direkt nem kerdeztem ra,viszont utana masfel oraig kb. arrol beszelgettunk,hogy mikor mi lett volna a megoldas.Es azt mondta nekem,hogy erosek irantam az erzelmei??(ez nekem uj volt)es hogy sajnalja,hogy igy van...szoval megbeszeltuk,hogy jovohetvegen hazamegyek,es meglatjuk,hogyan viselkedunk egymassal,hogy tenyleg jo lesz e nekunk. Hozzateszem,hogy a kapcsolatunk elejen tenyleg sajat kis vilagunkban voltunk mindig,es akkor ugy latszott,mi soha nem fogunk veszekedni. Az elmult 2 honapban en pedig soxor felemeltem a hangomat,amikor erthetetlen volt vagy mondjuk nem volt olyan kedves,amit elvartam..es ez azert volt,mert nekem is osszejott par negativ dolog angliaban(keves munka,koltozes,stb...)szoval azt szeretnem hinni,hogy csak ugy epithetjuk a kapcsolatunkat,hogyha mindenkepp turelmesebb vagyok en is,es o is!a masik lanyok,hogyha beszeltunk azok utan 2 orat hogy mondtam neki,hogy legyen vege,akkor ha csak azert lenne velem,mert kenyelmes,vagy amit korabban irt valaki,hogy igazabol meg akar tolem szabadulni,akkor az egy jo alkalom lett volna?de ahogy kimontam neki hatarozottan,de komolyan es nyugodtan,hogy legyen vege,ugy tunt,mintha eszbe kapott volna,es mondta,hogy ne haragudjak,hogy nem szentelt annyi figyelmet ram,megbecsulest...stb...az a baj,hogy annyira szeretem,es nem akarom elveszteni,hogy en egybol meglagyultam,es mondtam,hogy ok,akkor talalkozzunk,es meglatjuk mi lesz...

A tavolsag nekem is nagyon nehez,de mindig probalok egy kicsit ott hagyni magambol neki,tudom,ez lehet,hogy furcsan hangzik,de pl. zippo gyujtom,vagy valami,amiert tudja,hogy visszavarhat...es nem csajozok,ha itt vagyok angliaban,akkor dolgozom annyit amennyit csak tudok,es nem is koltok,hogy azt majd egyutt elvezhessuk...mindenesetre koszonom mindenkinek a hozzaszolasokat,ha meg valakinek van otlete,persze szivesen veszem...azt hiszem,irok neki egy emailt,es este meg majd beszelgetek vele!

2012. márc. 16. 13:19
 15/15 anonim válasza:

Szia.

A barátnőd csak attól fél hogy ez nála majd mindig így marad hogy te mindig 2 hetente fogsz hazajárni és ha megunod majd több idő után látogatod meg.. Én is voltam így és hidd el nem volt jó érzés hogy 2 hetente látogatná meg a szerelme 1 napra.. Egyes nők úgy is foghatják fel hogy nem kíváncsi rájuk a párjuk. Remélem megoldjátok!

2012. júl. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!