Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elbizonytalanodtam.
Figyelt kérdés
Van egy srác, hihetetlenül arany, meg nagyon jól néz ki, sokat jár edzőterembe. Első látásra azt hinné az ember hogy egy beképzelt ember, pedig nem az. Sokat beszélgettem vele mostanában, igaz nem személyesen, csak interneten meg telefonon, de nekem normálisnak tűnt.
Viszont néhány ember szerint fura alak, hogy személyesen nem lehet vele beszélgetni stb. Barátnőm is kavart vele tavaly nyáron, szerinte is érdekes egy ember, ő épp ezért nem is foglalkozott vele... Én eddig elvoltam vele, de most kicsit elbizonytalanodtam.Félek hogy igazuk lesz az emberkéknek, de nem akarom megbántani sem ezt a srácot hogy lerázom anélkül hogy megadtam volna neki az esélyt...
Szerintetek?
2012. jan. 3. 18:49
1/7 anonim válasza:
Adj neki egy esélyt. Mit veszíthetsz?
2/7 A kérdező kommentje:
hihetetlenül aranyos*
2012. jan. 3. 18:50
3/7 anonim válasza:
Lehet veled máshogy viselkedik. És a többiek egyszerűen nem látták meg benne azt az ember, amilyen valójában.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg. Max. kiderül, hogy nem pálya, és mindketten gyúrtok tovább külön utakon.
5/7 A kérdező kommentje:
Valószinű ez lesz. Csak egyszer találkoztunk személyesen, de még akkor nem ismertük egymást. Viszont már akkor láttam valamit a szemében, volt valami az átható pillantásában ami megfogott. Úgy éreztem mintha a vesémbe látna. Muszáj őt jobban megismerjem hogy kiderüljön tényleg olyan különleges személyiség e, vagy csak én képzelek bele sokat...
2012. jan. 3. 18:58
6/7 anonim válasza:
Szerintem minél előbb találkozz vele személyesen! Sokkal jobb, mintha mindent összeképzelnél és mikor vééégre találkoztok, csalódsz. Egyenlőre "ne higgy senkinek", de azért legyél óvatos, kicsit fogd vissza a beleképzelős dolgait, és találkozz vele. Ha minden oké volt, és kijöttök, akkor meg örülj.
7/7 A kérdező kommentje:
Mást nem képzelek bele, csak mái napig tisztán emlékszem hogy a hideg is kirázott a tekintetétől. Nem negatívan, hanem pozitívan:)
2012. jan. 3. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!