Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elbizonytalanodtam a párkapcso...

Elbizonytalanodtam a párkapcsolatomban. Lehet attól, hogy depis vagyok?

Figyelt kérdés

Párom olyan gyerekes,nem érzem férfiasnak.Más kapcsolatokban, amit látok,olyan boldogok és kiegyensúlyozottak,tele tervekkel és programokkal.A párom folyton durcizik,és csak lustálkodik,nem érzem nőnek magam mellette.Mondtam már neki,megijedt,de változni nem tud,amíg a családja is gyereknek tartja,mindenhez engedély kell és csak úgy vehet bármit magának ha kap beleegyezést,minig le van szidva.Mit tegyek?Szakítani nem akarok mert szeretem de ez így egy kicsit már sok.

22/l 2 éves kapcsolatban egy 22/f-val

2009. júl. 5. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Az csak egy dolog, hogy mások mit mutatnak kifelé és mi is van valójában köztük. Jártam már úgy, hogy azt gondoltam de jó x nek és y nak, milyen jól elvannak stb.. eszményi pár. Utána kiderült 1 éve csalják egymást, vagy otthon csúnyán beszél a pasi, vagy a nő csak kihasználja.Esetleg különköltözni?
2009. júl. 5. 12:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem is lakunk együtt.Egymást 50 kmre lakunk a szüleinknél,a sulijaink pedig 120 kmre vannak egymástól...folyton utazgatunk hétvégente,ami már lassan kezd unalmassá válni:(
2009. júl. 5. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Fel kellene szabadítania magát. Vagy most ez egy bébiszitter állás neked? Ami nem megy, nem kell eröltetni. Ez a nagy mondás itt is bejönne.
2009. júl. 5. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!