Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni az ellen, hogy mindent túlreagálok a párkapcsolatomban, apróságokon stresszelek, minden nap a szakítástól félek, hamar felmérgelődöm és kétségbeesek már akkor is, ha a párom pl. álmos és szűkszavúbban vagy, szerintem undokul beszél?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Annyit tehetsz, hogy befejezed a hisztériázást. Ez csak rajtad múlik:D
2012. febr. 4. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
mielőtt arra adod a fejed, hogy mindenért aggódj, mérgelődj, gondold át, hogy mit csinálsz, hogy ez neki hogy esne. vagy esetleg neked hogy esne, ha ezzel találnád szembe magad
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Ide kiadós sunázás kell.
 4/13 anonim ***** válasza:

Pont ugyanez a helyzet velem is... :S Tényleg, mintha rólam írtad volna. Hamar megsértődök, mérges leszek, féltékenykedek, stb, pedig TUDOM, hogy nincs rá okom. De mégis ilyen érzelmeim vannak. Nem tudok igazán boldog lenni a kapcsolatban, mert mindig aggódok valamin, és bármilyen apró "jelből" (ami nem is jel, csak én veszem annak), azt szűröm le, hogy nem is szeret...

Rossz ez így, remélem hamar túljutok rajta, és persze te is, kérdező. Bocsi, hogy nem tudtam tanácsot adni, de legalább látod hogy nem vagy egyedül... :)

2012. febr. 4. 23:24
 5/13 A kérdező kommentje:
és órákon át ezen agyalsz, és röpködnek a pillangók, és nem tudod igazán jól érezni magad, csak mondjuk akkor, ha vele vagy? engem, amikor épp találkozunk, percenként ölel, puszil, csókol, mondogatja, hogy szeret... de amint nem vagyunk együtt, úgy értem, hogy én itthon, ő otthon, már is kételkedem, aggódom, félek...
2012. febr. 4. 23:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Tökugyanez.... Kimutatja hogy szeret, jó vele, de amikor nem vagyunk együtt, főleg ha napokig nem találkozunk (sajnos gyakran előfordul, általában heti kétszer tudunk együtt lenni), akkor elönt az aggódás, hogy mit csinál éppen, miért nincs fent neten, miért nem telefonál, stb... Ha pl. pár óráig nem ír rám neten (pedig látom hogy fent van), akkor már kezdek mérges lenni, hogy nem is érdeklem? Aztán persze ráírok én.

Te amúgy "hisztizel" a barátod előtt is? Én igyekszem leplezni (hiszen tudom, hogy én vagyok a hülye), bár sokszor nem nagyon sikerül, ha csalódok benne valami miatt.

2012. febr. 5. 01:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
én pont emiatt szakítottam a barátnőmmel, mert nembírtam elviselni, hogy állandóan kombinált holott nem lett volna rá oké és állandóan stresszelt meg túlreagált mindent és ha kiakadt még meg is ütött néha annyira agresszív volt majd aztán kitalálta, hogy én tehetek mindenről majd megnyugodott és bocsánatot kért és hivatkozott fűre-fára hogy miért ideges stb...kicsit meguntam a felesleges vitákat..
2012. febr. 5. 07:42
 8/13 A kérdező kommentje:
nem szoktam vitázni vele, nem is hisztizek. inkább megkérdezem, hogy még mindig úgy érez-e irántam, még mindig ugyanúgy szeret-e. a féltékenységemről tud, de azt is egy beszélgetés keretében, nyugis körülmények között mondtam el neki, és próbált nyugtatni, hogy nincs okom rá, nem csal meg, megígéri meg ilyenek. az olyan furcsaságokat pedig, hogy én úgy látom, hogy furcsán beszél, néha szóvá teszem, de mindig azt mondja, hogy csak álmos, vagy fáradt, vagy egyszerűen én értem félre.
2012. febr. 5. 11:46
 9/13 A kérdező kommentje:
ja és nem is ütöm meg soha. amúgy ha neten van rögtön rám ír, szinte kivétel nélkül mindig. ezért is érzem úgy, hogy nincs okom az aggodalomra, és mégis...
2012. febr. 5. 11:48
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
ha nincs okod aggodalomra akkor ne bántsd szegény gyereket, mert csak lerombolod a kapcsolatotokat.örülj neki, hogy van valakid aki szeret. :)
2012. febr. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!