Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok. Nektek plusz ponnt, ha a pasitok/csajotok őrzi a népi hagyományokat?
http://www.youtube.com/watch?v=OYq-rPOE1A4&feature=share
Mellesleg most találtam ezt a videót.. :D.. Mit szóltok hozzá? Nekem nagyon tetszik (:
2:05-nél énekes is van.
Biztos van akinek plussz. De ez nem elég sok mindenre.
Amúgy én nem nagyon szeretem az ilyen zenéket, de ez nem rossz.
Nálam pluszpont. Néptáncos vagyok,ezen kívül lovakkal 5 éves korom óta foglalkozom és íjászkodom is:)
17/L
nem is barátkoznék olyannal ,aki a népművelésből viccet csinál,arra büszkének kell lenni,nem kinevetni
a barátaid szánalmasok,válj meg tőlük
ez kb olyan ,mint amikor valaki lenéz vagy kinevet egy testi- vagy szellemi fogyatékos embert.....
Én nemigazán rajongok a népzenéért, a néptáncért. Ha a barátnőm igen, de engem nem kötelez erre, én nem bánom.
29/F
Lol ezen rohogtem :DD
ha nem viszi tulzasba Akkor inkabb + :dD
Egyebkent - ha ram akarja eroltetni.
Nekem ez inkább közömbös, de ha őt érdekli, akkor nyilván (bizonyos fokig) én is érdeklődöm iránta. De egyébként nem befolyásol a párválasztásnál. :)
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!