Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek?
Barátommal 1éve járunk.
Mindig is ki akart menni a tuningshowra, él hal a sport meg a tuning verdákért:) Unokbátyám detto megy, együtt mennek:) meg még 1-2 haver, szóval többen.
Unokabátyámnak is van barátnője. De, lehet vicces, kicsit féltékeny vagyok, hogy ott olyan sok a szép lány. Meg alul vannak öltözve, meg csinosabbak mint én... és hát, nemtudom, pasik egy csapatban.... szóval értitek...
persze barátomnak ezt nem mondom, mondtam neki hogy persze menejn, tudom hogy régóta vágyik, és örülök hogy jóban van az uncsitesómmal és nem egyedül bojong majd. Mert én nem mennék, szeretem a kocsikat, de nem ennyire:P
Szóval nézegettem most googleban képeket és elég érdekes képek vannak az ottani lányokról:( Zavaró
Meg mesélte uncsitesóm hogy "ja tavaly voltam kint, jók a csajok, őket is néztem, (ekkor még nemvolt bnője) de most hogy már van barátnőm nem a csajok miatt megyek"
Kicsit ideges lettem
Kérdező Én nem kötekedni akarok,de azt irod,hogy a pasidat nem érdekli az ilyen "mű k.rvák" stb...akkor ha ennek tudatában vagy akkor nem kell idegeskedned..
egyébként,h a kérdésre is külön válaszoljak...nem csajozni megy oda,hanem az autók miatt,de mivel nem vak,ezért megfogja nézni a csajokat is,de ez nem egyelő azzal,hogy valakivel meg is csal..pls az utcán is vagy bárhol,ha lát egy csinos nőt megnézi,mert azert van a szeme,de attól még téged szeret..te is megnézed biztosan a jó pasikat mégsem csalod meg a párod...szóval nyugodj meg.hagyj menjen.Te meg szervezz a bartnőiddel egy sétálos-kávéházas-sütizös dumcsis napot vag ymenj masszásra és nyugalom az a lényeg:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!