Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti féltékenyek lennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti féltékenyek lennétek?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőtök levelezne egy régi ismerősével? Aki fiú? Régi ismeretség, baráti viszony, semmi több. És tudtok róla.

Nem szeretném, ha a barátom féltékeny lenne... Semmi oka rá. Kényelmetlenül érzem magam mert szeretem a barátomat, nem akarom, hogy emiatt haragudjon rám. De nem szeretnék féltékenység miatt megválni egyik ismerősömtől se.

Mit gondoltok?

2012. febr. 6. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Van ilyen nálunk is.. nekem is van jó barátom, aki lány, páromban is vannak fiú barátai.. (mondjuk többsége bepróbálkozásból ismerőse, midnegy ez mellékes). Én nem vagyok egyltalán féltékeny, bízunk egymásban, és szerintem ennek így is kell lennie :)

F/16, L/16

2012. febr. 6. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát fordítsd meg, te mit szólnál ha a barátod egy másik lánnyal levelezgetne? Nem gondolnád azt, hogy vajon miről? Vagy mást nem csinálnak-e? Ilyet csak akkor lehet csinálni ha például a barátod is ismeri a pasit akivel levelezel, és vagy közös barát, vagy engedélyt ad a levelezésre, mert tudja, hogy nincs félnivalója. De titokban, vagy úgy hogy a barátod haragszik emiatt ne csináld, mert neked is rosszul esne, nem? Te nem voltál még féltékeny? Tök mindegy, hogy van-e oka rá!
2012. febr. 6. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:

ha tudnám, hogy tutira tényleg csak haverok és nem megy olyan a levélben h ""nagyon hiányzol mikor látlak"" és megmutatja h ki az, és a kapcsolatunk tényleg őszinte a lánnyal és megbízunk egymásban, akkor nyugodtan beszélgessen csak vele, nem lennék féltékeny!

Ha titkolózna, elrejtené a dolgokat de észre lehetne venni h másik pasi lehet ak épben akkor sem féltékeny lennék hjanem dühös.

De ezt nem lehet megtiltani, egy kapcsolat bizalmon is alapul, nekem is vannak régi lány ismerőseim akikkel beszélgetek....

2012. febr. 6. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a szerelem pont ilyesmi miatt is értelmetlen. Van egy nagyon jó ismerősöd akivel szeretsz beszélgetni, DE pasi. És akkor mi van??? Azzal beszélgess akivel szeretnél, ha szeretnél azzal a pasival akkor hajrá. Egy kapcsolat sem ér annyit, hogy megtagadd azokat az embereket (vagy bármit) akik fontosak neked, legyen szó barátról, ismerősről, stb.

20/N

2012. febr. 6. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
na elmondanád akkor tegyük fel, hogy nem. ha titkolnád akkor gyanakodnék.
2012. febr. 6. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!