Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátotok nélkületek menne a szingli haverjaival nyaralni, ti is féltékenyek lennétek a helyemben, lányok?
Ha tényleg szereted, ne kívánd tőle, hogy téged is magával vigyen, hidd el, neked is jobb, ha nem kerülsz össze pár sráccal, amikor csak ők vannak és buliznak. Kell neki a szabadság, nem töltheted ki az egész életét, olyan igényei is vannak egy férfinak, amit egy nő nem elégíthet ki. Nyugodj meg, ha szeret téged, semmi esetre sem fordulhat elő, hogy megcsal.
Amúgy erről az alábbi kis szösszenet jutott az eszembe (nem tudom, hol hallottam):
"Józsi hajnali kettőkor totál részegen támolyog haza, a nappaliban nekimegy az asztalnak, leveri a lámpát, egyszóval az egész lakásban, amerre csak jár, hatalmas rumlit csinál, a fürdőben is a WC mellé üríti gyomortartalmát. A felesége természetesen felkel a lármára, de Józsi nem emlékszik semmire sem, mikor másnap délben felébred. Kimegy a hálóból (nem tudja, hogyan került oda), ámulva látja, hogy az egész lakás csillog-villog, olyan rend van, mint még soha, a konyhában pedig >>Mit kérsz reggelire, drágám?<< kérdéssel és egy jó kávéval fogadja a felesége. Józsi ámulva kérdezi:
- De hát, szörnyen viselkedtem..., emlékszem, hogy nagy rumlit csináltam, meg minden. Ez hogy lehet?
- Tudod, - válaszolja a feleség - mikor megpróbáltalak a levetkőztetni, és az ágyba gyömöszölni, próbáltál ellökni magadtól és azt mondtad >>Na de kérem, én házas ember vagyok, és szeretem a feleségem, ne nyúljon hozzám!<<"
Ha stabil a kapcsolatotok, akkor ne aggódj, sőt, tartsd észben, hogy neki is szüksége van néha egy kis másra, és természetesen neked is (ezt pedig neki kell észben tartania).
17/F
Legyél nyugodt, úgyse fog megcsalni :) Néha én is elmegyek haverokkal inni meg házibulizni, vannak ott más, jó csajok is, de én mindig a barátnőmet kívánom :)
Szerintem ne aggódj miatta :) Találj ki csajos programot barátnőiddel és érezzétek jól magatokat! :)
17/f
Nyugi! Ez a természetes.
Minden férfinak kell egy kis magánélet. Még szép, naná, hogy meg fogja bámulni a 'felhozatalt' a fesztiválon, jól fog lakni a szeme, lazulni fog.
De gondold csak át a helyzetet egy kicsit jobban! Ott vannak mellette a szingli haverok, akik minden nőről le fogják dumálni a bugyit, amelyikről le lehet. Szerinted, lesz így komoly esélye, hogy megcsaljon? Nem.
Természetes egy kis féltékenység, persze, hogy aggódsz miatta, de nem szabad túlzottan féltékenykedni, mert az tönkreteszi a kapcsolatot, és nagyon nehéz helyrehozni, ezt tapasztalatból mondom. Nekem nagyon nehezen sikerült helyrehozni (most már) menyasszonyommal a kapcsolatot. Folyton betegesen féltékenykedett, nem bízott meg bennem, és ezzel az őrületbe kergetett majdnem, de megbeszéltük, és különböző módszerekkel leszoktattam róla, mostmár megbízik bennem, persze, hogy kicsit féltékeny, de nem betegesen, ha nem lennél egy kicsit se féltékeny, akkor az azt jelentené, hogy nem is érdekel a kapcsolat, de a lényeg, hogy ne hívogasd őt félóránként, és ne kérzedgess mindenre át, ha majd beszéltek akkor kérdezd meg milyen volt a buli, és úgyis elmondja amit kell, ha szeret téged, akkor nem fog semmit se csinálni, ha meg nem szeret, akkor amúgy is fölösleges lenne folytatni a kapcsolatot.
Tehát a lényeg összefoglalva: Bízz meg benne, legyél kicsit féltékeny, de ne betegesen, hagyd had bulizzon nyugodtan, had kapcsolódjon ki.
Üdv:
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!