Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok erre féltékenyek lennétek? Miért irhatta ki, oltásból? Vagy udvarlásból?
facebookozgattam és nézegettem barátom eléggé régi bejegyzéseit az üzifalán, és találtam 1et, hiogy kb 1,5éve amikor még nemis járt velem, irt az egyik csaj ismerősének , aki mindig irogatott neki (barátomnak) meg egy közös ismerősünkkel járt (a csaj), ilyet: "Tedd ki ezt a bejegyzést azokhoz akiket szeretsz, de tudod hogyha az ufok elvinnék, hamar visszahoznák hozzád, mert nem kéne nekik. xD(L) xD" EZ LOL, KAJAK LÁJK"
Ezt irta barátom, de nem jött be neki a csaj, meg már nemis ismerősök, csak elgondolkodtam h ez oltás szöveg? :D vagy mi?:D Meséltem barátomnak, jót röhögtünk rajta, mondta h Jézus ilyenre nemis emlékszik, de annyi maradt meg neki a csajból, hogy a lány mindig ráirt, és barátom kitette ezt a csaj üzifalára aztán letörölte a lányt:D
lehet valami családi probléma áll a háttérbe de sajnos kevés az infó.
Talán a nagymamás tudna segíteni.
hú.. hát gondolkoztam egy keveset hogyan is válaszolhatnék erre
de nem megy:S
miért lennék egy ilyenre féltékeny? ez egy marhaság
Ez poén. Oltás, de nem a rosszindulatú fajta (hisz eleve úgy kezdődik: "akit szeretsz"). Tehát ilyet olyan embernek ír valaki, akit legalább bír.
De erre féltékenynek lenni, úristen. Akkor sem lehetnél erre féltékeny, ha egyenesen szerelmet vallott volna neki, mert akkor még nem is jártatok...
Attól még bírhatja, nem?
Ne haragudj, de sugárzik az írásodból, hogy - bár próbálod egy jó poénkodásnak beállítani - téged igenis zavar. És ez lehet az oka, hogy a barátod olyanokat mond róla, hogy bűn ronda, meg nem kéne neki (ez mondjuk őt is minősíti). Nem mer neked mást mondani, mert ez nyugtat meg téged.
De nem baj, fiatal vagy, csak ne vidd túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!