Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok erre féltékenyek lennétek? Miért irhatta ki, oltásból? Vagy udvarlásból?
facebookozgattam és nézegettem barátom eléggé régi bejegyzéseit az üzifalán, és találtam 1et, hiogy kb 1,5éve amikor még nemis járt velem, irt az egyik csaj ismerősének , aki mindig irogatott neki (barátomnak) meg egy közös ismerősünkkel járt (a csaj), ilyet: "Tedd ki ezt a bejegyzést azokhoz akiket szeretsz, de tudod hogyha az ufok elvinnék, hamar visszahoznák hozzád, mert nem kéne nekik. xD(L) xD" EZ LOL, KAJAK LÁJK"
Ezt irta barátom, de nem jött be neki a csaj, meg már nemis ismerősök, csak elgondolkodtam h ez oltás szöveg? :D vagy mi?:D Meséltem barátomnak, jót röhögtünk rajta, mondta h Jézus ilyenre nemis emlékszik, de annyi maradt meg neki a csajból, hogy a lány mindig ráirt, és barátom kitette ezt a csaj üzifalára aztán letörölte a lányt:D
Magadat (és szép lassan akár a kapcsolatodat is) teszed tönkre, ha ilyeneken kattogsz. Téged szeret, pont. Akkor mi a jó istennek nézegetsz olyat, hogy kiknek mit írt facebookon akkor, mikor veled még nem is járt? Ez teljesen felesleges és önpusztító tevékenység. Látod, mennyit rugózol rajta. És minek kérdezgeted arról, hogy kik tetszettek neki?
Persze, tudom miért, de erről le kellene szokni, mert nem lesz jó vége. Most veled jár, téged szeret, előre kell nézni, nem vissza. Lesz még olyan barátod, akinek nem te leszel az első nő az életében, és te is leszel olyan férfival, akit szeretni fogsz, pedig már a "sokadik".
Két kérdésem lenne:
1. Egy fiú nem csíphet egy lányt anélkül, hogy szerelmes lenne belé?
2. Nem mindegy, mi történt anno, a kapcsolatotok kezdete előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!