Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdekelnek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekelnek a férfiak?

Figyelt kérdés
Illetve érdekelnek, de csak addig amíg szexelünk. De amint elkezdenek beszélni bármiről, munkáról, magukról, eddigi élményeikről, egyszerűen nem tudok figyelni, mert nem érdekel. Automatikusan kikapcsol az agyam, meg sem hallom. Már próbáltam kényszeríteni magam a figyelésre, de nem ment. Én sem osztom meg senkivel a problémáimat, mert úgysem tud rajtuk senki sem segíteni, és hát a másoké sem nagyon érdekel. Most van egy barátom, és néha csak úgy átjön beszélgetni. Én viszont ilyenkor mindig csalódott leszek, hogy csak ezért átjött. Hogy lehet ezen változtatni?
2012. márc. 13. 13:51
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Gépészmérnök vagyok, és egy év múlva ha minden jól megy villamosmérnök is leszek. Szóval nem túl lányos szakmák.
2012. márc. 15. 14:37
 52/52 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én se pont lányos szakmában tevékenykedem, de azért oda tudok figyelni arra a férfira, akit szeretek. És ha neki szüksége van rá, hogy huszadszor is megbeszéljük ugyanazt a problémát, ami őt foglalkoztatja, akkor megbeszéljük huszadszor is, hiszen ami a páromnak fontos (akit szeretek, és nem csak vágyaim kielégítőjét látom benne), az nekem is az.

Nagyon sajnállak, hogy tényleg azt hiszed, nem tud senki segíteni. Az egy nagyon fontos pillanat szerintem, amikor az ember rájön, hogy ez hülyeség, mert igenis lehet rajta segíteni! És a következő lépés, amikor rájössz, hogy van valaki, aki AKAR is segíteni rajta!

Őszintén és szívből kívánom, hogy találj egy férfit, aki előtt le mered vetni a "k..va erős mérnöknő vagyok" álarcot, és mersz CSAK egy nő lenni.

2012. márc. 15. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!