Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdekelnek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekelnek a férfiak?

Figyelt kérdés
Illetve érdekelnek, de csak addig amíg szexelünk. De amint elkezdenek beszélni bármiről, munkáról, magukról, eddigi élményeikről, egyszerűen nem tudok figyelni, mert nem érdekel. Automatikusan kikapcsol az agyam, meg sem hallom. Már próbáltam kényszeríteni magam a figyelésre, de nem ment. Én sem osztom meg senkivel a problémáimat, mert úgysem tud rajtuk senki sem segíteni, és hát a másoké sem nagyon érdekel. Most van egy barátom, és néha csak úgy átjön beszélgetni. Én viszont ilyenkor mindig csalódott leszek, hogy csak ezért átjött. Hogy lehet ezen változtatni?
2012. márc. 13. 13:51
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyenre tippeltem. Szerintem ugyanis egy sztorira egyszer lehet figyelni. De a mostani barátom is ugyanazokat meséli újra és újra. Nem tudja megjegyezni, hogy már mindet hallottam? Ha nem tud újat mondani, akkor inkább hallgasson. Nem?
2012. márc. 13. 14:04
 12/52 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, de elég flegma a stílusod, és sokra is tartod magad.

Ha tudod, hogy mért nem érdekelnek a pasik, akkor ismét nem értem a kérdés lényegét, csak saját magad győzködöd, hogy nem a te hibád, hanem az övék.

2012. márc. 13. 14:06
 13/52 anonim válasza:

Csatlakozom a másodikhoz!:)

23/F

2012. márc. 13. 14:06
 14/52 anonim ***** válasza:
Miért vagy még vele, ha ennyire nem érdekel? Nekem is voltak ilyen barátnőim, akik túl "egyszerűek" voltak hozzám. Nem néztem le őket, de nagyon unalmas volt az egész kapcsolat, nem is tartott sokáig. Véleményem szerint hozzád egy intelligens fiú illene, aki érdekesebb, mint egy átlagos fiúcska az átlagos gondjaival, bajaival. Legalábbis nekem ilyen kellene, csak lányból.
2012. márc. 13. 14:07
 15/52 anonim ***** válasza:
80%
Akkor szépen magyarán mondva:Te egy önelégült érdektelen egoista rib@nc vagy.Pont. Ennyi.
2012. márc. 13. 14:08
 16/52 A kérdező kommentje:
Miért is az én hibám? Te tudnál ugyanolyan lelkesedéssel figyelni ugyanarra a sztorira huszadszor is?
2012. márc. 13. 14:08
 17/52 anonim ***** válasza:
a lányokat meghallgatod? lehet, hogy egyszerűen csak túl sok olyannal találkoztál, aki inkább a pót-anyukáját látta benned. szerintem is unalmas újra és újra ugyanazokról a problémákról beszélgetni.
2012. márc. 13. 14:09
 18/52 A kérdező kommentje:

"Te egy önelégült érdektelen egoista rib@nc vagy.Pont. Ennyi."

És pontosan ugyanilyen embereket találtam férfiban. Azért nem érdekeltek. :)))

2012. márc. 13. 14:10
 19/52 anonim ***** válasza:
Azért a te hibád, mert ettől függetlenül meghallgatod 20.-ra, ahelyett hogy kiraknád a szűrét, vagy megkérnéd, hogy ne mesélje el ugyanazt mert már hallottad.
2012. márc. 13. 14:10
 20/52 A kérdező kommentje:
Nagyon sok barátnőm van. De ők tudják, hogy mit mondtak el a másiknak, és nem mondják újra ugyanazokat.
2012. márc. 13. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!