Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekelnek a férfiak?
Én azt nem értem, hogy hogy a viharba lehet az, hogy közös témátok nincs. Barátnőmnek is vannak olyan témái, amik engem nem igazán izgatnak (mondjuk nem is mondja el hússzor...), és nekem is van, ami őt nem izgatja, de azért meghallgatja, leginkább azonban olyan dolgokról beszélgetünk, ami mindkettőnknek jó és érdekes, vagy valami tartalmas programot csinálunk ketten, amiről lehet beszélgetni. Vagy szexelünk, ha "nincs kedvünk" beszélgetni:). Úgy látom, kedves Kérdező, te valahogy rosszul figyelsz, vagy nem tudsz kommunikálni. Ne értsd félre, nem bántani és minősíteni akarlak, de ekkora iq-val hogy a viharba nem tudod elkerülni az ilyen eseteket? Vagy kihozod az emberekből azt, hogy lelki szemetesládának nézzenek? Ha viszont semmi nem érdekel abból, amit mondanak (nem csak a siránkozásuk nem), akkor nem tartod őket elég érdekesnek, magad pedig nem becsülöd annyira, hogy válts. A civilizációnk jórészt a kommunikáción alapszik; ha Te nem akarsz kommunikálni, az azért kemény.
26/F
Miért? Te minden történetet csak egyszer mondasz el? Mi van ha a munkahelyén zűrök vannak és minden napja ugyan olyan szar? Akkor már egyből "át se gyere ha nincs szex".
Egy önelégült p*csa vagy.
Biztos az a probléma, hogy rossz emberek között keresgélsz, persze-.-. Az fel se merül benned, hogy esetleg 0 empátia,türelem és tisztelet szorult volna beléd- biztosan ők a primitívek(hiába jössz a 134-es IQ-val mikor az érzelmi intelligenciád a 0 felé közelít. Egy kapcsolatban nem a helyzetfelismerő,problémamegoldó képesség=IQ szükséges hanem érzelmi intelligencia=EQ.)
"Vagy kihozod az emberekből azt, hogy lelki szemetesládának nézzenek?"
Most, hogy mondod, tényleg így van. És mivel én nem tudok nekik segíteni, én sem mondok el semmit.
Szerintem jogos a kérdés. Én sem szivesen beszélek a problémáimról. Másokét meghallgatom és ha kell segítek, de azt kifejezetten nem szeretem, amikor utánam kutatnak vagy ha számomra érdektelen dolgokkal traktálnak.
Szerintem kicsit magunknak valók vagyunk, ez nem hiba, de találni kell olyat, aki ezt tolerálja.
"Kérdés: minek kellene bárkinek tudnia a gondjaimról, mi jó van abban?"
1: Az ember társas lény. Sokkal könnyebben veszed az akadályokat ha nem csak magadban mormogsz és mindenkit kizársz.
2: Egy PÁRKAPCSOLAT többek között arról szól, hogy mindent megosztotok egymással. Örömöt, bánatot, fájdalmat..- mindent.
A fenti idézetből számomra tökéletesen kiderül, hogy te nem kapcsolatot akarsz hanem egy állandó szexpartnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!