Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom kollégista és hétfő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom kollégista és hétfő este elmentek az osztályával sátorozni, azóta pedig se kép se hang. Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Megígérte, hogy majd hív és feljön a kolis netszobából beszélni. De semmi. Hiába hívom, nem veszi fel sms-re nem válaszol. Miért csinálja ezt? Lehetséges, hogy megcsalt vagy összejött valakivel?

Most pedig szedtem le a falamról a díszítést és ahogy leszedtem az egyik nagy szívet középen elszakadt :S Tudom semmi jelentősége, de nagyon beijedtem.

Mit csináljak?

16L

2009. jún. 10. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje vagytok együtt? Lehet, h vmi olyasmit csinált (nem feltétlen más lánnyal), amit szégyell előtted, vagy amiről tudja,h nem örülnél neki, esetleg nem mer beszélni róla... Vagy akármi ilyesmi... Nem?
2009. jún. 10. 23:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Másfél éve vagyunk együtt, messze lakunk egymástól személyes tali csak olyan július felé lesz, ha lesz, ezért élőben annyira nem menne megbeszélni.

A telefonálós dolgot pedig majd kipróbálom.

Köszönöm az összes választ, majd pénteken derül ki, hogy mi történt.

2009. jún. 10. 23:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem semmibaja úgy "bebasztak mint atom állat" és még másnapos . Én nem avgyok az a nagy ivó... de hallottam már olyat hogy már odafelé a vonaton a fél osztály nem tudott magáról.
2009. jún. 11. 08:39
 14/14 anonim válasza:
Én a helyedben bíznék benne, hogy csak a haverjaival tölti az időt és hamarosan keresni fog téged. Az, hogy egy vacak papirszív elszakad nem jelent az égvilágon semmit. Az itt a nagy kérdés miért nem bizol a barátodban. Ha ostoba gyerek módjára viselkedsz biztos, hogy elveszted. Légy megfontolt türelmes, ne hívogasd, bizz abban, hogy csak téged szeret és hívni fog. Nem biztos, hogy hamar, de előfordulhat, hogy nincs semmi zür a kapcsolatotokban, csak a haverjaival lófrál.
2009. okt. 1. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!