Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom kollégista és hétfő este elmentek az osztályával sátorozni, azóta pedig se kép se hang. Mi történhetett?
Megígérte, hogy majd hív és feljön a kolis netszobából beszélni. De semmi. Hiába hívom, nem veszi fel sms-re nem válaszol. Miért csinálja ezt? Lehetséges, hogy megcsalt vagy összejött valakivel?
Most pedig szedtem le a falamról a díszítést és ahogy leszedtem az egyik nagy szívet középen elszakadt :S Tudom semmi jelentősége, de nagyon beijedtem.
Mit csináljak?
16L
vagy kérdezz rá az msnen lévő haverjaitól h mi is van vele
velem is volt már hasonlóan, összevesztünk a barátommal, aztán 2 napig fel se vette a telefont, aztán meg írtam neki h ha fontos vagyok, akkor legalább egy smst eresszen meg h mivan, mert még mindig jobb tudni az igazságot, mint így rágódni a dolgokon, de semmi...
aztán pénteken teljes idegbaja mentem haza, de ott várt az állomáson és kérdezte h mi a baj? pedig ő küldött smst... csak elromlott a telefonom és se hívást, se smst nem tudtam fogadni :D
szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni
Ma reggel már haza is mentek, tehát térerő mindenképp van. Elég nagy város kétlem, hogy ne lenne.
A központi telefonos dolog nem rossz, bár szerintem azért durva lenne. Nem tudtam, hogy van ilyen, de legközelebb lehet, hogy élek vele.
De feljött ma msn-re beszéltünk, elég közömbös volt irántam és mikor rákérdeztem mi baj, általában mindig bevágta, hogy pill és otthagyott :S
Az elköszönésnél pedig írtam, hogy szeretem, erre ő csak annyit, hogy "oké"...
Gyanakodjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!