Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a "belső hang"?

Figyelt kérdés

Vvolt egy fiú aki tetszett és szerelmet vallottam neki. Barátok maradtunk, előtte is azok voltunk, de azok is maradtunk. Átmegyek másik iskolába(az okokat nem írom le, hogy miért). Ez a fiú viszont ott marad a régi sulinkban. Egész nyáron nem beszéltünk, csak egyszer-kétszer. Olyan különleges a viszonyunk. Ha egymással beszélünk a valóságban tök jól hülyülünk, meg mintha zavarban lennénk a másik előtt és mégse...Ugyanakkor neten szinte nem is beszélünk. Sajna ez lesz az egyetlen megoldás, főleg, hogy messze megyek.

Egy hónpja gondolkodom, hogy írnom kellene neki smst, vagy valahogy kapcsolatba lépni vele, írni neki MyVIP-en(tudom, nem a legjobb megoldások, de muszáj.) Viszotn sose tudtam magam rávenni, hogy írjak neki. Mindig halogatom, s a tétlenség miatt nem írok neki. Úgy érzem, hogy eltudnám felejteni, és úgy tenni mintha nem is ismerném, ugyanakkor nagyon jó barátom és kell a barátsága mégis. Most melyik a belső hang? Az, hogy írjak rá? Ezért érezhettem magamat rosszul?

Tudom, hoyg hülyén hangzik, de nem tudom. Honnan tudhatom meg, hogy melyik az ami belülről sugall?

Lehurrogást nem kérek, én hiszek az ilyenekben.

Kérlek segítsetek:)

2011. aug. 30. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Írj neki!Tudod van egy nagyon igaz mondás: Jobb egy pofára esés vagy nem, mint egy mi lett volna ha..

Ha nem jönne össze akkor egy picit idegelsz miatta de elfelejted. Ha nem írsz rá akkor pedig lehet egy életen át benned lesz a mi lett volna ha...

Én jártam így, pedig csak 13 éves vagyok.

13L

2011. aug. 30. 18:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat 13/L.:)

Már szerelmet vallani szerelmet vallottam, most csak a barátságát szeretném fenn tartani, azért gondoltam, hogy írok neki, mivel távol leszek, elég messze tőle, viszont rengetege segítettünk egymásnak az életbe. :)

2011. aug. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!