Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó kis dilemma hétfő estére. Szerinted?
Figyelt kérdés
A legjobb barátomnak tetszik régóta egy lány, de nem jött neki össze a csajszi rá se hederített, viszont a barátom meg nem tudta még túltenni magát rajta. Nekem viszont most eléggé megtetszett a lány, úgy veszem észre, hogy lenne rá esély. Na igen, csak pillanatnyilag úgy érzem, hogy egy ilyen lépéssel maximálisan kimeríteném az utolsó sz*rházi köcs*g fogalmát... :) Jól gondolom?2011. máj. 23. 19:27
1/6 anonim válasza:
ha nem jön be a lánynak haverod akk nem hiszem, bár az ő szemszögéből mind1nek tartaná.
2/6 anonim válasza:
Így van,és lehet a csaj sem érné meg,te meg ott maradsz magadnak...
3/6 anonim válasza:
Ha barátod nem tette túl magát a dolgon, ne csodálkozz, hogyha neheztel majd rád, a féltékenység miatt.
Gondold át ki/mi a fontosabb.
4/6 anonim válasza:
Ha a barátod még nincs túl rajta, akkor semmiképpen se hajts rá a csajra. Egy lány sem ér annyit, hogy tönkremenjen a barátságotok (0ert ettől bizony tönkremenne...)
5/6 anonim válasza:
Ha tényleg igaz barát, akkor szerintem ezt vele is meg lehetne beszélni... :)
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyi, hogy egyszer nekem nem jött össze egy csajjal, és a legjobb haveromnak átengedtem össze is jöttek, és boldogok voltak, és nekem az is azért jó volt, hogy legalább boldog, persze azóta is a legjobb haverok vagyunk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!