Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen férfire vágytok?
Azt mondják, mindenkinek megvan a (hasonlóan) kattant párja.
Vagy ha nincs is így, a megfelelő társ mellett úgyis szeretni fogja az illető az esőben-mezítláb buborékfújást:) ami egyébként jól hangzik..
Legyen őszinte, ez számomra az alap. Ha nincs őszinteség, akkor nincs bizalom sem. Ha nincs bizalom... akkor meg mi értelme van a kapcsolatnak? Hisz minden kapcsolat a bizalomra épül.
A hűség szerintem alap dolog. Ha szeretem a páromat, fel sem merül bennem, hogy másfelé kacsintgassak, tehát ez egyértelmű.
Legyen ápolt, tisztálkodjon rendesen, adjon magára (elvégre senki sem szeret egy csimbókos, igénytelen, büdi pasi oldalán megjelenni, pláne nem ágyba bújni vele).
Számomra fontos, hogy tudjak vele beszélgetni, ehhez pedig szükség van egy alapszintű műveltségre. Legyen intelligens, értelmes férfi. Ehhez hozzátartozhat az is, hogy jó a humora. :)
Legyen megbízható. Ha megígér valamit, azt tartsa be, hogy tudjam, bármikor számíthatok rá, és bízhatok a szavában.
És nem utolsó sorban szeretem, ha egy férfi figyelmes, udvarias a hölgyekkel szemben (apróságokra gondolok, pl előre enged az ajtóban, felsegíti a kabátomat, stb.), számomra ez nagyon vonzó tulajdonság egy férfiban. :)
Ezen kívül én szeretem a kedves, romantikus férfiakat (nem kell csöpögni, persze, de szerintem azért igenis jól esik néha minden nőnek, ha kedveskednek neki), és szerintem fontos a kölcsönös tisztelet, szeretet is. Tiszteljen, mint a barátnőjét. Cserébe én is tisztelem őt, mint barátomat.
Összegezve a legfontosabb tulajdonságokat: legyen őszinte, hűséges, megbízható, ápolt, művelt/intelligens, humoros, figyelmes és tiszteljen, mint nőt.
Amilyen semmiképp ne legyen: soha ne legyen agresszív vagy durva. Az erőszakos pasiktól minden nő menekül (aki nem, az meg mazochista). Illetve értelemszerűen az imént felsoroltak ellentéte, azaz NE legyen hazug, hűtlen, igénytelen/ápolatlan, buta/bunkó, és így tovább.
Azt hiszem, én így tudnám ezt összefoglalni. :) Remélem, segítettem vele valamennyit.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!