Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy vagytok ezzel?
Szóval arról van szó, hogy 18 éves fiú vagyok és még csak 1-2 barátnőm volt. Nem azért mert csúnya vagyok vagy ilyesmi, (lányok szerint jól is nézek ki) hanem azért, mert úgy vagyok vele, hogy nem jövök össze mindenféle útszéli rib..cal, csak olyannal akivel érdemes is. Ti ezt díjazzátok, vagy inkább cikinek tartjátok?
Előre is köszönöm!
jobban szeretem az olyan fiúkat, akik nem a ribikre buknak, hanem az értékesebb lányokra. az pedig, hogy hány barátnőd volt egyáltalán nem ciki. én is 18 vagyok, de eddig nagyjából egy olyan srác volt akivel azt mondhatom, h jártam, és úgy érzem, hogy nem jó ez így, mégsem tartom cikinek. csak bosszantó, hogy manapság szinte lehetetlen olyan srácot találni, aki nem akar megdönteni az első találkozásnál. aztán ha visszautasítjuk ezt a remek ajánlatot, duzzognak...
szóval, én inkább díjazom, hogyha egy srác nem "joystick" vezérlésű, hanem használja a fejét, ha már van neki :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!