Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok menstruációs időszak alatt feszültebbek vagytok?
Tény, hogy mensi előtt és alatt sokkal érzékenyebb és ingerlékenyebb vagyok, mint ahogy általában a nők többsége. Ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni, ezt el kell fogadni és tolerálni, amennyire csak tudod.
Előtte egy héttel, vagy pár nappal már hisztisebbek vagyunk, hajlamosak leszünk túlreagálni a dolgokat, durcázunk, morcosak vagyunk, sokunknak görcsöl, fáj a hasa is, a hangulatingadozások is gyakoriak (ok nélkül nagyon jó vagy rossz lesz a kedvünk), és ez bizony már magában is szörnyen rossz, ha mellette még nyaggatnak is minket és elvárják, hogy jópofizzunk, pláne kitör belőlünk a házisárkány.
Egyszóval ez rendszerint egy igen kellemetlen hét a nőknél, próbáld meg ezt figyelembe venni és a lehető legnormálisabban kezelni a barátnődnél is.
Hamar túl vagyunk rajta, de addig is legyél türelmes és megértő. :)
köszönöm a válaszokat :)
most már megnyugodtam
#3: Nekem 20 évesen minden mensi hányingerrel, hasmenéssel, néha hányással indult. Rázott a hideg és kétségbe voltam esve, hogy hogy tudok így iskolába/dolgozni menni. Hiába szedtem be 1 szem fájdalomcsillapítót, esetleg valamit a hányingerre, hasmenésre, mert akkor is olyan rosszul voltam a rákövetkező órákban, amivel nem lehet értelmes tevékenységet végezni. Átolvastam akkoriban az ezzel foglalkozó fórumokat és ott láttam, hogy nők tömegei számoltak be arról, hogy folyamatosan egyre erősebb és több gyógyszerre van szükségük, mensi előtt már napokkal el kell kezdeniük szedni, stb. Nagyon szerencsés vagy, hogy ezt nem élted meg. Miattuk döntöttem úgy, hogy igyekszem mellőzni a gyógyszereket. Hétvégente megtehettem.
2-es válaszoló voltam
Én szinte ugyanolyan vagyok mint máskor, a hasam se szokott szinte fájni soha, szóval szerencsés vagyok. Ikertesómhoz nem lehet nyúlni mert időzített bomba, végighisztizi a napot, beleköt mindenkibe, kibírhatatlan.:D Húgom meg full depressziós lesz, csendes, szomorú végig, bújik mindenkihez, a pasijához, hozzám vagy akárkihez.
Durva, hogy három közeli rokon csaj vagyunk (mellesleg ketten ikrek), akik együtt vannak rengeteget és mégis a kezdetektől ennyire eltérően viseljük. :D Egyszer érdekelne mi szabja ezt meg.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!