Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akinek lazábbak az erkölcsei és jól érzi magát ettől? Vagy volt egy ilyen időszak az életében?
Arra gondolok, hogy komolyabb érzelmek nélkül volt együtt fiúkkal, hosszabb rövidebb ideig. És, hogy megérte-e.
23/L
Igen. Miután egy 3 éves kapcsolatból kiléptem. Utána volt egy fél évem, mikor kicsit tomboltam. Aztán az utolsó kis kalandomnál megismertem a férjemet. Nem igaz, hogy ribanc és az sem, hogy nem átmeneti állapot. Nem mondom, hogy kifejezetten büszke lennék arra a fél évemre, de nem tartom magam ettől rossznak. Nekem megérte és semmi esetre sem változtatnék a dolgon.
28N
Persze.Végülis rájöttem,hogy csak egyszer voltam igazán szerelmes.Naná,hogy nem tartott sokáig.
Utána csak hittem,hogy az vagyok.Sok kapcsolatom volt már.Rövid,hosszú és volt már egyéjszakás is.
Utólag visszagondolva egyik sem érte meg,mert még tökéletes sosem volt semmi senkivel!
24N
Egyszer volt,hogy egy fiúval próbáltunk egy dolgot..én se tudom miért tettem,nem vagyok "olyan". Nem történt úgy tényleg meg,bánom is,h.lye voltam.. (15 évesen:S)
Nem jó érzés rágondolni. Könyvelni lehet r.bancnak,de nem ismertek. csak ennyi a hozzáfűzésem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!