Mennyire befolyásolja egy lány hangulatát az az időszak?
Fiú vagyok, de kezdek aggódni a barátnőmért... Csak barátok vagyunk, de arra nem térnék ki, hogy mi a történet, a lényeg, hogy már tavaly óta furán viselkedik bizonyos időszakokban. Kicsit jobban számolgatni kezdtem a heteket, és arra jutottam, hogy kb. egy hónapban egyszer van ilyen időszaka. Ilyenkor kedvetlen, hisztisebb és sértődékenyebb. Ezek a szakaszai egy naptól akár négy napig is elhúzódtak, először családi problémára gondoltam, de az azért nem lenne ilyen ciklusos. Kérlek Titeket segítsetek, hogy szerintetek is ez az oka-e a dolognak, mert már kifogytam az ötletekből. Aggódom érte, hogy valami baja lesz és szerintem azért nem kellene ennyire extrémnek lennie, ha az okozza. Ha meg az, akkor mit lehet ellene tenni, hogy ne viselje meg ennyire?:/
14/F
Azok a "tünetek" amiket felsoroltál pontosan a menstruációval járó kellemetlenségek közé tartozik! Ilyenkor légy vele türelmesebb, megértőbb.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!