Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti kik előtt vagytok zavarban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kik előtt vagytok zavarban?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akivel elég sokat beszélgetek, és sokszor mondja, hogy zavarba hozom. Ezt azzal indokolja, hogy azért, mert még nem mondtak ilyet neki soha. Szerintetek is csak azért van zavarban, mert ilyet még nem hallott vagy van egy kicsit több mögötte (pl. tetszem neki)? nem akarok kombinálni csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.

16/l

2012. márc. 11. 01:12
 1/5 Christian Death ***** válasza:
Csak szégyenlôs, de nem kizárt hogy tetszel is neki hamár sokszor szoktatok beszélgetni.
2012. márc. 11. 01:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Passz, engem is zavarba lehet hozni néhány dologgal, és nem feltétlenül azt jelenti hogy tetszik az illetö , sok mulik azon hogy milyen dolgoktól jön zavarba.

35/F

2012. márc. 11. 07:41
 3/5 A kérdező kommentje:
hát volt, amikor megemlítettem neki, hogy nagyon aranyos, és cuki... meg mondtam, hogy egész nap teljesen felpörget, ha vele beszélgethetek... meg ilyesmiket, de sokszor ő is zavarba tud hozni...
2012. márc. 11. 16:56
 4/5 anonim válasza:
akkor teherbe esett a legjobb haverodtól! bizony :)
2012. máj. 8. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:
XD :D NEEE.. :( Én akartam tőle teherbe esni.. Na de most komolyra fordítva a szót. Ti mit gondoltok?
2012. máj. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!