Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti zavarban vagytok, ha egy olyan lánnyal beszélgettek, aki tetszik nektek?
Vagy hogyan viselkedtek, amikor azzal a lánnyal beszélgettek, a közelében vagytok, aki tetszik nektek? Izgultok, vagy ugyanúgy viselkedtek, mint a többi lánnyal?
Főképpen 15-18 éves fiúkra gondolok, de akárki írhat! :)
Én minden lánnyal így vagyok még 22 évesen is. Jókat tudok dumálni a fiúkkal, de ha egy lánnyal kell, akkor elkezdek dadogni meg össze-vissza beszélni.
22F
ha a lány is rendesen beszélget, érdeklődő, látszik, hogy szimpatikus vagyok neki, akkor nem izgulok egyáltalán...
ha meg csak én beszélek és csak "aha" "oké" "értem" válaszokat kapok, akkor nem izgulok, hanem kellemetlen a helyzet...
18/F
Hajaj ,de sok önbizalomhiányos van itt :D Vagy nemtudom miért csináljátok ezt!
Én örülök ha egy olyan lánnyal beszélgethetek akiért odáig vagyok mert a számomra legnehezebb részen (józanul) a megszólításon már túl vagyok. Mert akkor valahogy stressz van bennem ,hogy na most akkor minden eddiginél lehengerlőbb első benyomást kell kelteni :D
Bár ez csak akkor van ha történetesen szerelmes vagyok az illetőbe vagy első látásra belezúgtam.
Amatőr koromban még én is így voltam de aztán valahogy az önbizalmam elsöpörte :D Csak természetesen kell viselkedni ennyi a titok.
Embere válogatja!
Természetes a stressz egy olyan lány közelében aki megdobogtatja az illető férfi szívét. De sajnos a lányok többsége úgy tekint erre a helyzetre hogy az illető önbizalom hiányos, nyuszi és ebben a szituációban szó sem lehet további privát beszélgetésről.
Én ha stresszes vagyok egy lány közelében, bókolok neki és be nem áll a szám. Mindig kérdezek és mosolygok, szem kontaktus csak akkor jöhet szóba ha már egy ideje ismerem a ki szemeltet. De vannak olyan esetek is mikor önbizalomtól dúlva, direkt zavarba ejtem a tekintetemmel a kiválasztott hölgyet.
A többi lány az barát zóna, velük szabadabban, és könnyebben beszélgetek...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!