Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arab férfiak? Mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfiak? Mi a véleményetek az arab férfiakról?

Figyelt kérdés
van egy srác aki Egyiptomban lakik, azon belül Cairóban. még csak ismerkedésnél tartunk, viszont ő már az esküvő résznél jár. még nem is találkoztunk, de ő már esküvőt szeretne. sok olyan véleményt hallottam miszerint az arab férfiak erőszakosak, és elég agresszívek van valami igazságtartalma ennek a feltételezésnek? tud nekem valaki tapasztalatot mondani,hogy milyenek az arab férfiak?
2012. márc. 11. 09:13
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
9%

Csatlakoznék a#10/20-as válaszhoz.

Miért nem ismerkedsz magyar férfival.

Biztos megtálálod idehaza is a párod,miért kell ezért külföldre menni?

2012. márc. 15. 10:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves 12:23-as hozzászóló!

a férjem kurd és nincs vele semmi probléma!Nagyon jó ember!De a törökökröl,arabokról böven tudnék rosszat mondani!!

2013. márc. 1. 14:18
 23/24 anonim ***** válasza:
85%

Nekem arabbal volt dolgom.. az elején facebookon megírta a telefonszámát, ha akarok találkozni akkor hívjam 1-2 hónappal utánna találkoztunk utánna 2 hónap szünet felhívtamújra találkozgattunk lefeküdtünk.. ami közben ő füves cigit akart szívni!!! életem legrosszabbja volt..utána rám szólt adjam oda neki a sört.. én mondtam neki hogy légyszívessel mond...nem mondta végül otthagytam ja meg azt akarta vegyem le a cipőjét zokniját!! Alapvetően kedves természet, nyugodt vagyok de ezzel nagyon kikészített,(eléggé légyszíves, kérlek mániás vagyok azt gondolom alapvető tisztelet) kicsit meg is viselt lelkileg.. gondoltam ennyit érnék?! (németországban élünk) mondta hogy Magyarországra megy nyaralni felajánlottam a segítségem..stb a német nyelvtanulásban is..

találkoztam egy törökkel 2 napja ő elég agresszívan udvarol vagyis nem ez a jó szó.. hívogat írogat ami jó a hiúságomnak, de már egy évre előre tervez

De szerintem csak egy rossz arabbal találkoztam és megtanultam nem futok senki után :) inkább az udvarlós török, de ők meg nagyon hamar bele élik magukat..

2014. márc. 23. 23:09
 24/24 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok pedig mielőtt ez a nagyon bunkó dolog történt azelőtt normális volt mindennap keresett, jól elvoltunk..volt amikor találkoztunk és lesem feküdtünk egymással..jót beszélgettünk
2014. márc. 23. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!