Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti minek örülnétek?
Figyelt kérdés
Szeretném meglepni a páromat valamivel nem pénzes ajándékra hanem "ágyas ajándékra :)" gondolok!
Ti minek örülnétek?
23/N
2012. márc. 3. 18:46
1/6 anonim válasza:
mi számít nálad ágyas ajándéknak??
2/6 anonim válasza:
kötözés? domina cucc, beöltözöl valaminek pl szexi takarítónő vagy ilyesmik?
3/6 anonim válasza:
hát ha mondjuk elmegyek dolgozni, majd mikor hazérnék, azt látnám, hogy az ágyam át lett alakítva olyanná, hogy mikor beállítom az ébresztő órát, egy pneumatikus munkahenger bekapcsolna és dobálná fel az ágyat.
több oka is van:
- szórakoztató
- izomkifejtés nélkül lehet szexelni.
4/6 anonim válasza:
Attól még, hogy nekem tetszik valami, nem biztos, hogy a pasidnak is fog. Szóval inkább tőle kéne kipuhatolnod.
Spec engem egyáltalán nem indítanak be a sexy fehérneműk. És szeretek minden alkalommal tabuk nélkül szeretkezni, így komoly meglepi max. egy másik lány lehetne. Az pedig komoly kapcsolatban nem működik.
Így hát sem nagyon tudok segíteni.
5/6 anonim válasza:
A csajom az egyik barátnőjével.. na az egy jó kis meglepi lenne. Tudnék érte hálás lenni! ;)
6/6 anonim válasza:
hát én nem iszom, de egy üveg jókis ágyas pálinkának szerintem örülne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!