Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Férfiak! Bemutatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak! Bemutatni a menyasszonyodnak?! :O

Figyelt kérdés

Vőlegényemet véletlenül legyőztem csocsóban. Nem fölényeskedtem, nem szívóztam vele, semmi. Teljesen korrektül küzdöttünk, de veszített mert ügyetlen volt. Ezek után, mikor meg akartam köszönni a játékot és megcsókolni, csak rám morgott és bemutatott nekem!?! Közben még támadólag előre is mozdult, mint mikor azt kérdezi valaki, hogy "mi a k.va anyád bajod van b.meg?" (dicsértessék) Én annyira megdöbbentem, hogy nem is tudtam mit reagálni.

Egyértelműen nem tud veszíteni, korábban is irtó tapló lett ha valamit nem nyert meg. Már ott tartok, hogy nem akarok vele játszani semmit, mert tudom, hogy ez lesz a vége. :(

Kedves Férfiak, légyszíves segítsetek, hogy mit lehet ezzel csinálni!!

2012. márc. 10. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
paraszt...
2012. márc. 10. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Mekkora gyökér, már bocs. Inkább örülne, hogy vagy neki... Gyere inkább hozzám feleségül :D
2012. márc. 10. 20:13
 3/10 zseni001 ***** válasza:
Ilyenről sem hallottam még...Ott rontottad el, hogy ellene játszottál :D, de tényleg inkább vele játszál, mint ellene, mert akkor nem neked fog bemutatni és te is bemutathatsz :D, de mindenesetre elgondolkodnék erősen!
2012. márc. 10. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Tudom hogy kis dolog ez az incidens, de biztos hogy mellette akarsz élni & megöregedni? Csak egy kérdés.. 17/F
2012. márc. 10. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Belátom, lehet nem kellett volna ellene játszanom, dehát eddigi tapasztalataim során azt szoktam meg, hogy aki veszít, az ugyanúgy megköszöni a játékot, esetleg kezet fog és megy az élet tovább. Veszítettem én is elégszer a bátyám ellen, de soha nem volt ilyen jellegű gond. (Ok, talán 4-5 évesen volt egy incidens, amire emlékszem, de ámen...akkor tanultam még csak a világot :) )

Mikor mondtam neki, hogy ez nekem nagyon rosszul esett és nem is igazán értem, a fejemhez vágta, hogy mert én cukkoltam őt, meg megaláztam azzal hogy veszített?! Isten a tanúm, hogy SEMMIT nem mondtam vagy tettem!! Lehet azt vette gúnyolódásnak, hogy 2x is megkérdeztem nem akar-e oldalt cserélni. --> Engem állított oda, ahol a labdákat kell bedobni, majd többször is a "béna bedobásomra" fogta, hogy gólt kapott.

Szeretem őt, de nem szeretnék több ilyen esetet. Esetleg ötlet, hogy ilyenkor mi játszódik le benne, vagy mit tehetnék? :(

2012. márc. 10. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nem engem kérdeztél, de nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá. Ez egy önző tapló. Aki ennyire nem tud veszíteni, az egy óvodás szintjén áll, nem alkalmas felnőtt kapcsolatra. Ennek a véglénynek egy minimálagyú maca kell, aki meg lehet dugni, nem menyasszony.... :O
2012. márc. 10. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha ebből ekkora ügyet csinál mit fog később ????
2012. márc. 10. 20:54
 8/10 anonim válasza:

Én barátom echte ilyen... Totál megsértődik mikor legyőzöm bármi játékban. :-/ Meg ideges lesz és dühös. Állítása szerint saját magára. Mert már szóba hoztam neki, hogy utálok vele játszani, mert idegbeteg hülye gyerek, akinek akkora egója van, hogy képtelen veszíteni... Azt mondta ne haragudjak, ilyenkor saját magára mérges, hogy elrontotta.

Engem azóta is nagyon zavar a dolog. :S

22L

2012. márc. 10. 22:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Ő azt mondta, hogy nagyon utál veszíteni, és olyannal szemben, akit szeret még rosszabb. Mert így látom mennyire "férfiatlan" és "gyökér", hiszen legyőzi egy nő. De akkor most? Soha nem játszhatunk semmit? Vagy mindig neki kell győzni? Ez tényleg óvodás szint sajnos. :(

Bárki, bármi tanács hogy ezt hogy lehet megoldani?

2012. márc. 10. 22:42
 10/10 anonim válasza:

22:00 vagyok

nem tudom a te barátod mennyi idős, enyém 21 és még reménykedek valamennyire hogy amíg tényleg komolyra fordulnak a dolgok, addig kinövi a gyerekességét, meg az egóját...

amúgy nem sokat tehetsz, minthogy elmondod téged ez mennyire zavar és hogy fogja vissza magát, egy férfi tudjon uralkodni az indulatain!

2012. márc. 10. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!