Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arab férfiak? Mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfiak? Mi a véleményetek az arab férfiakról?

Figyelt kérdés
van egy srác aki Egyiptomban lakik, azon belül Cairóban. még csak ismerkedésnél tartunk, viszont ő már az esküvő résznél jár. még nem is találkoztunk, de ő már esküvőt szeretne. sok olyan véleményt hallottam miszerint az arab férfiak erőszakosak, és elég agresszívek van valami igazságtartalma ennek a feltételezésnek? tud nekem valaki tapasztalatot mondani,hogy milyenek az arab férfiak?
2012. márc. 11. 09:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elijeszteni, meg semmi de őszinte leszek veled: én nagyon nem szeretem az egyiptomi férfiakat. Ennek az az oka, hogy amikor 13 évesen egyiptomban nyaraltam a családomban zaklatott egy férfi. És nem is akárki, hanem egy hoteli alkalmazott. Azóta nem szeretek arab férfiak közelébe menni. (Addig se nagyon szerettem, mert alapvetően rosszul éreztem magam. Valahogy a kisugárzásuk...)

Nem azt mondom, hogy mind ilyen, mert persze mindig vannak kivételek. De sajnos nem tudhatod, hogy kivétel-e vagy sem...

2012. márc. 11. 09:44
 12/24 anonim ***** válasza:
9:38 ja csak mind megcsal
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy te nem érted meg őt de úgy néz ki ő se téged, és ha már így ki akad nem is nagyon akar. Ez még jobbik eset van,hogy csak házasság után jön rá az ember,hogy egy rabszolga tartóhoz ment hozzá.
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy életed legnagyobb baklövése lenne hozzámenni. De ha neked ezt itt kell megkérdezned...
2012. márc. 11. 11:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak arab ismerőseim (fiúk), barátként bírom őket, jókat lehet velük bulizni, de mint pasi, néha kicsit félek tőlük. Amikor elkezdenek nyomulni, az elég ijesztő. Más kultúra, más szabályok. Tény, hogy vannak köztük agresszívak, de nem lehet általánosítani. Hasonló tapasztalatom a törökökkel van. Mondjuk ott inkább a kurdokkal van gond, nem a "nyugati" törökökkel.
2012. márc. 11. 12:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt arab ismerősöm- hazudós volt.
2012. márc. 11. 17:00
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Volt kolléganőmnek arab párja volt. Minden nap verte, zsarolta, kb. megerőszakolta. Ha férfi társaság jött, a lánynak el kellett hagynia a szobát és kiszolgálni őket. Egyetlen szerencséje a kolléganőnek az volt, hogy a tag háziőrizetes volt, így nem mehetett utána, mikor végre elmenekült tőle.

Nem ajánlom!

2012. márc. 11. 20:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Rá fogsz b*szni!
2012. márc. 11. 23:06
 19/24 anonim ***** válasza:
64%
Nekem lakótársam volt egy arabsrác.Hála ég nem nagyon voltam vele kapcsolatba,de elég durva és tipikus elmebeteg tipus volt..aztán volt egy magyar barátnője és folyamatosan verte,megalázta stb..szóval én nem ajánlom..más a kutyáját többe nézi,mint ezek a nőket...Én mondjuk eleve ellene vagyok a más kultúrába való beházasodásnak...
2012. márc. 12. 10:18
 20/24 TijuMK ***** válasza:
81%

Hát szerintem a törökök veszélyesebbek mint az arabok, de visszatérve a kérdésedre, valószínűleg azért akarja az esküvőt mert kell neki a vízum hogy utazgathasson Európában:S

Szerintem először ismerd meg hogy most mit is akar tulajdonképpen, továbbá nyomatékosítsd hogy te vagy a "főnök", ettől elszoktak kedvetlenedni. Pl kérdezd meg mennyi pénze van, mert egy esküvő drága mulatság, továbbá akarj házassági szerződést meg minden flancot. éa ha nem kedvetlenedik el akkor tényleg érdekelheted. Minden estre ne légy naív és szögezd le a játékszabályokat jó előre.

Az arab férfiak erőszakosak hmm szerintem ember függő, az én barátom is arab nem erőszakos, soha nem ütne meg, persze ha megtenné akkor valószínűleg nem állnék és sírnék hanem visszaütnék, de szerencsére ilyenre nem került még sor pedig már 3 éve vagyunk együtt. Nem kell arabnak lenni ahhoz hogy agresszív legyen, ja igen és én még nem láttam arab férfit aki verte volna a gyerekét, kidobta volna az ablakon és társai.

Visszatérve a törökökre hát nem tudom nekem agresszívabbnak tűntek, vagy inkább kezelhetetlenebbeknek. Valahogy nem értik meg azt hogy "nem" :D

2012. márc. 12. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!