Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek most? Nagyon kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? Nagyon kéne a segítség meg az ötletek!

Figyelt kérdés

a táncpárommal túl jóban vagyunk és van amikor azt mondja nekem h ÉLETEM, GYÖNGYÖM..(1 éve táncolunk)...

viszont valamikor meg olyan mint egy sima haver aki csak táncolni akar velem....

egyik fellépésen megfogta a kezem is...úgy mintha járnánk...pedig ott volt a barátnője akit akk már nem szeretett.......

azt mondja mindig h jó csaj vagyok +minden

én13 vagyok ő meg 17

és netom mit csináljak!!!!

SEGÍTSETEK LÉCCI!!!

2009. jún. 10. 13:12
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

onnan tudom hogy mondta!!!!és még azon a napon szakítottak...

ha nem tetszik ahogy fogalmazok akkor nem kell ide írni és nem kell olvasni

és nem egozásból mondom de kitűnő vagyok!

am+ ezt az 1 évet nemtom leírni h mik történtek...stb

2009. jún. 15. 13:21
 22/24 anonim ***** válasza:
ha kitűnő vagy akkor miért nem írod ki a szavakat rendesen??járja csak vele....aztán amikor 1hónap múlva elvisz egy buliba jól le akar fektetni mert az ő korában ez a menő te meg még meg is teszed....aztán elmondja a haverjainak azok meg jót röhögnek a markukba,hogy a kis hülye liba......
2009. jún. 15. 18:30
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is kitűnő vagyok, csak én gimiben, nem hetedikben... De nagy szám. Ja, és nekem valamiért sikerül helyesen írnom. Édesem, csak azon gondolkozz el, hogy volt rá egy éve, hogy összejöjjön veled, ha annyira akar. Összejöttetek? Nem. Vond le a konzekvenciát.
2009. jún. 15. 19:32
 24/24 anonim ***** válasza:

én is szoktam becézgetni a lányokat. Mindig annak becézem ami az első ideillő szócska eszembe jut.

Jah meg szoktunk egy páran lányokhoz is odamenni és szerelmet vallani neki. De csak poénból.

Sajnos ez csak a számomra közömbös lányoknál működik...aki tetszik ahhoz sajna nem tudok olyan lazán odamenni és elmondani mit érzek iránta.

2010. jún. 3. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!