Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek most? Nagyon kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? Nagyon kéne a segítség meg az ötletek!

Figyelt kérdés

a táncpárommal túl jóban vagyunk és van amikor azt mondja nekem h ÉLETEM, GYÖNGYÖM..(1 éve táncolunk)...

viszont valamikor meg olyan mint egy sima haver aki csak táncolni akar velem....

egyik fellépésen megfogta a kezem is...úgy mintha járnánk...pedig ott volt a barátnője akit akk már nem szeretett.......

azt mondja mindig h jó csaj vagyok +minden

én13 vagyok ő meg 17

és netom mit csináljak!!!!

SEGÍTSETEK LÉCCI!!!

2009. jún. 10. 13:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
13 évesen kifestőzz inkább.
2009. jún. 10. 13:14
 2/24 A kérdező kommentje:

haha...no vicces

az ilyenekre nincs szükségem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. jún. 10. 13:17
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
a táncpárok közt ki szokott alakulni egy erős kapcsolat amit szerintem ne nagyon fogj fel úgy hogy szerelmes beléd.nekem az autó oktatóm azt szokta mondani hogy kisszivem,kisbogaram...és mégse szerelmes belém.
2009. jún. 10. 13:18
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
ja meg 13 évesen egy 17 éves nem a legjobb választás
2009. jún. 10. 13:18
 5/24 anonim ***** válasza:
37%
nem kell leoltani, mert 13 éves. van aki 13 évesen sokkal érettebb a koránál. nem feltétlenül egy kislányt kell elképzelnünk. nmetudom ez esetben, mit vársz, mit váalszoljunk, te tudod csak hogy te mit akarsz a sráctól. de ha elég közel kerültetek egymáshoz, akár lehet is valami. finoman célozgass, kérdezgess nála. 15/L
2009. jún. 10. 13:32
 6/24 anonim ***** válasza:
57%
ahogy én e lettem pontozva azt hiszem a kis hölgy azt várja hogy azt írja mindenki ez az ő életed szerelme ő lesz a férjed.Ha ilyen választ vársz miért kérdezed meg?
2009. jún. 10. 13:39
 7/24 anonim ***** válasza:
50%
13:32 vagyok. mért várná ezt, hogy ő lesz a férje? azt kérdezte, most mit csináljon, ebből én arra következtettem, hogy tetszik neki a srác és szeretne valamit tőle. de embernek nem lehet házasság meg mindenféle ilyenek nélkül kapcsolata? dehogynem. szerintem ő sem egyből erre gondolt, hogy ha lesz valami akkor ő lesz ott élete végéig.
2009. jún. 10. 13:46
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy le fogsz pontozni, de akkkor is az az igazság, hogy egy két kivételtől eltekintve, a 17 éves srácok nem 13 éves lányokkal jönnek össze.. lehetsz nagyon aranyos, és legyél is, de ebben az életkorban a 4 év rengeteg. később már nem az.
2009. jún. 10. 13:52
 9/24 anonim ***** válasza:
51%
lehet hogy a srác nagyon "kislánynak" néz és ezért mondogatja. 17 éves fejjel én is kicsinek "nézlek"
2009. jún. 10. 14:06
 10/24 anonim ***** válasza:
65%
13 éves gyerekként mással foglalkozz, mint a pasizással. Pl. a tanulással, hogy bekerülhess egy jó suliba a jövőben.
2009. jún. 10. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!