Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, nagy hülyeséget követtem el, ötletek?
bocsi, hosszú lett.
24 éves vagyok, és 9 éves korom óta álmom a nagy család.tizenéves korom óta görcsösen szerettem volna egy komoly kapcsolatot, de nem jött össze.ezért is mentem bele három pitinek tűnő kapcsolatba ...egyszerre...azért mentem bele mindegyikbe, mert nem hittem, hogy bármelyik is komolyan gondolja.de gondoltam, hátha,ezért mindegyiknek adtam egy esélyt.igen ám, de aztán mindegyik megtetszett.Nincs ez a nagy szeretelem, de jól érzem velük magamat, és el tudnám valamelyikkel képzelni az életemet.csak ugye 2vel kevesebb férfi kéne, mert nem vagyok bigámista.tudom, nagyon hülye vagyok és gyerekes.de most kiderült, hogy mindegyik teljesen belémesett, és gyereket akarnak tőlem(kimaradt, hogy az egyik közülük a főnököm, és ha ezt megtudja, repülök a munkahelyemről).de én nem tudok választani.meg ugye nem is tudják, hogy a kapcsolatot hazugságra építettem.nem tudom, hogy kéne nekik elmondani, hogy én 3 pasival is járok.tuti mindegyik megutálna, és egyikkel sem tudnék családot alapítani.szeretem őket, de nem úgy...össze vagyok zavarodva, nem tudom már , mit érzek.ötletek?
24/L
Szerintem mind a 3-al szakíts.
Ez már sajnos el van szúrva eléggé és nem vagy egyikbe se szerelmes. Legközelebb majd okosabb leszel.
Lehet, hogy ott hagyod őket és egy hónap múlva megtalálod életed szerelmét. A család jó dolog, de olyasvalaki kell hozzá akivel feltétlenül megbíztok egymásban és te ezekben a kapcsolataidban még magadban sem bíztál.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!