Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség, nagy hülyeséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, nagy hülyeséget követtem el, ötletek?

Figyelt kérdés

bocsi, hosszú lett.

24 éves vagyok, és 9 éves korom óta álmom a nagy család.tizenéves korom óta görcsösen szerettem volna egy komoly kapcsolatot, de nem jött össze.ezért is mentem bele három pitinek tűnő kapcsolatba ...egyszerre...azért mentem bele mindegyikbe, mert nem hittem, hogy bármelyik is komolyan gondolja.de gondoltam, hátha,ezért mindegyiknek adtam egy esélyt.igen ám, de aztán mindegyik megtetszett.Nincs ez a nagy szeretelem, de jól érzem velük magamat, és el tudnám valamelyikkel képzelni az életemet.csak ugye 2vel kevesebb férfi kéne, mert nem vagyok bigámista.tudom, nagyon hülye vagyok és gyerekes.de most kiderült, hogy mindegyik teljesen belémesett, és gyereket akarnak tőlem(kimaradt, hogy az egyik közülük a főnököm, és ha ezt megtudja, repülök a munkahelyemről).de én nem tudok választani.meg ugye nem is tudják, hogy a kapcsolatot hazugságra építettem.nem tudom, hogy kéne nekik elmondani, hogy én 3 pasival is járok.tuti mindegyik megutálna, és egyikkel sem tudnék családot alapítani.szeretem őket, de nem úgy...össze vagyok zavarodva, nem tudom már , mit érzek.ötletek?

24/L

2011. júl. 16. 20:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát ha egyiktől sem akarsz gyereket, sem családot, akkor szakítanod kell velük. nem kell feltétlenül tudniuk a másikról. a főnököddel is közöld hogy nem érzel úgy iránta ahogy ő, és ez így nem fog menni. csak megértik. és gondolom tanultál a hülyeségedből :)
2011. júl. 16. 20:33
 2/15 anonim válasza:
49%
semmiképpen se mondd meg egyiknek se(!!!) hogy rajtuk kívül van még pasid, mert tuti, hogy mindegyiknél repülsz. ha az eszedre hallgatsz, és jó a munkahelyed, akkor maradj a főnököddel. de a legfontosabb az, hogy döntsd el magadban h kivel tudnád a legjobban elképzelni az életed. mérlegeld (esetleg írd le egy papírra) a jó és a rossz tulajdonságaikat, és hogy mit szeretsz bennük.. ez általában kicsit segít :)
2011. júl. 16. 20:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen nőkről megvan a véleményem, meg is tartom magamnak. hosszáfűznivalóm csak annyi, hogy bármelyiket is választod, a gyerekek "örülni fognak" amikor ezt elmeséled nekik... 19F
2011. júl. 16. 20:35
 4/15 A kérdező kommentje:
hát,nem lesz könnyű, de megpróbálom.még kell egy kis idő, addig azt hiszem , betegségre hivatkozva elvonulok egy kis időre, és átgondolom a helyzetet.amúgy 19F igazad van, nagy hülye voltam, és ezzel nem fogok senkinek dicsekedni.köszi az ötleteket, és a segítséget
2011. júl. 16. 20:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy hülyeséget csináltál. Szerintem vonulj vissza egy kis időre.
2011. júl. 16. 20:40
 6/15 A kérdező kommentje:
igen, tudom, nagy marha vagyok.nem tudom, hogy tudok majd elvonulni, mert mindegyik szeretne velem lenni, és ha azt kamuzom, hogy beteg vagyok, akkor jön mindegyik ápolni.
2011. júl. 16. 20:44
 7/15 anonim ***** válasza:
válassz egyet és kész.
2011. júl. 16. 20:47
 8/15 A kérdező kommentje:
ha az olyan könnyű lenne...
2011. júl. 16. 20:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a 3-al szakíts.

Ez már sajnos el van szúrva eléggé és nem vagy egyikbe se szerelmes. Legközelebb majd okosabb leszel.

Lehet, hogy ott hagyod őket és egy hónap múlva megtalálod életed szerelmét. A család jó dolog, de olyasvalaki kell hozzá akivel feltétlenül megbíztok egymásban és te ezekben a kapcsolataidban még magadban sem bíztál.

30/N

2011. júl. 16. 20:50
 10/15 A kérdező kommentje:
igazad van, vszínűleg szakítok mind a hárommal.csak nem tudom, hogy kezdjek bele.és ha kérdezik , miért akorok szakítani, mit mondjak??hazudjak?vagy mondjam el az igazi okát??és ha a főnököm kirúg, mit csináljak?nehéz manapság munkát találni.ráadásul, elég jól kerestem.bár nem lettem volna ilyen hülye.:(
2011. júl. 16. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!