Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség, nagy hülyeséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, nagy hülyeséget követtem el, ötletek?

Figyelt kérdés

bocsi, hosszú lett.

24 éves vagyok, és 9 éves korom óta álmom a nagy család.tizenéves korom óta görcsösen szerettem volna egy komoly kapcsolatot, de nem jött össze.ezért is mentem bele három pitinek tűnő kapcsolatba ...egyszerre...azért mentem bele mindegyikbe, mert nem hittem, hogy bármelyik is komolyan gondolja.de gondoltam, hátha,ezért mindegyiknek adtam egy esélyt.igen ám, de aztán mindegyik megtetszett.Nincs ez a nagy szeretelem, de jól érzem velük magamat, és el tudnám valamelyikkel képzelni az életemet.csak ugye 2vel kevesebb férfi kéne, mert nem vagyok bigámista.tudom, nagyon hülye vagyok és gyerekes.de most kiderült, hogy mindegyik teljesen belémesett, és gyereket akarnak tőlem(kimaradt, hogy az egyik közülük a főnököm, és ha ezt megtudja, repülök a munkahelyemről).de én nem tudok választani.meg ugye nem is tudják, hogy a kapcsolatot hazugságra építettem.nem tudom, hogy kéne nekik elmondani, hogy én 3 pasival is járok.tuti mindegyik megutálna, és egyikkel sem tudnék családot alapítani.szeretem őket, de nem úgy...össze vagyok zavarodva, nem tudom már , mit érzek.ötletek?

24/L

2011. júl. 16. 20:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*ne
2011. júl. 16. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
mond nekik hogy nem vagy szerelmes, és így nem tudod folytatni a kapcsolatot. a főnöködnek meg mond hogy azért szeretnéd ha megmaradna a jó kapcsolatotok. hazudj valamit. így neki is jobb lesz, és még az állásod is megmarad remélhetőleg.
2011. júl. 16. 20:57
 13/15 A kérdező kommentje:
jó, ez jó ötletnek tűnik, csak gyáva vagyok...de köszönöm
2011. júl. 16. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:
azért fasza hogy 3ból mindhárommal szakitssz növljétek már még a kárt emberek...amugy is az olvasottakban lehet benne van hogy nem ugy szereti őket de az is benne van hogy bármelyikkel eltudna képzelni egy életet szerintem a főnöködet válasszad mert az nem csak család szempontból de anyagi szempontból is jobb tehát van egy +ja a többivel szemben(legalábbis ha számodra mindhárom egyenlő szerelemben) de mást is de ha már 3 pasival is van kapcsolatod minimalizálhatnád a károdat azzl hogy csak kettővel szakitasz és 1et megtartasz de ha minden vágyad hogy 3 embernek vegyél el fölösen éveket az életéből 2 helyet én nem foglak megállitani 19F amugy azzal én is egyetértek néha az ilyen csaj nem érdemelne egyet se azokután hogy minimum 2 pasi életéből fölösön elvett évet...az hogy beláttad hülyeségedet meg nem mentesit azalól,nemhiszem hogy nem lehetett csak évek után belátni azt hogy választani kell csak amikor már mindegyik egy boldog családot akkarna veled....
2011. júl. 17. 13:20
 15/15 A kérdező kommentje:
igen, igazad van, tényleg nem érdemelek meg senkit.nem tudom még , mi tévő legyek.majd még átgonoloom ezt az egészet, de nagyon bánt már a dolog.teljesen igazataok van
2011. júl. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!