Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat így szeretném meglepni a 2. évfordulónk alkalmából. Ötletek, segítség?
Egy szexi fehérneműben szeretnék táncolni neki 1-2 percet.A fehérnemű szabásával,színével kapcsolatban,avval a zenével amire majd táncolok és néhány "trükk"/csábító mozdulat(sor) szeretnék tanácsot ötletet vagy bármit.Akinek van kedve írjon.Hasznos és értelmes válaszokat pontozok.köszi
21/L
egy jó süti amit te csináltál
több tánc :D sztriptíz :D
utána egy jó szex és egy kis erotika :D ha vége
beszélgetés :D kis nosztalgia
utána meg egy jó alvás
nah ez így tökéletes lenne :D
A fehérneműd legyen olyan, amilyet a párod szeret. Most nem tudom, mi az ízlése, én a francia bugyitól őrülök meg, de van aki a tangát szereti, őket is tökéletesen meg tudom érteni :)
Ezen kívül nem árt egy combfixes harisnya, és a legjobb, ha bikavadító piros, vagy éppen kellemes kis rózsaszín. A feketéről már ne is beszéljünk, mert az is csodálatos látvány :)
A mozdulatok meg rajtad múlnak, nekem az tetszik, ha vonaglik az ágyon, földön, meg rám mászik öltáncban a barátnőm. Nézzél youtubos videókat, ott még tanulhatsz is, esetleg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=aQRLSBUNupg&feature=list_rela..
Nekem bejönne. Aztán sok sikert 25f
első vagyok :D ..
ha azt csinálná a bnőm amit leírtam :D nekem bejönne :D
17:04 vagyok,
nekem más nem is kéne karácsonyra :) max egy darab csoki, de hát ez a szeretet ünnepe, úgyhogy elég :)
Szia!
Én is értékelném és örülnék neki nagyon! Szerintem legyen minél hosszabb! Pl ha elég jó adottságokkal rendelkezel akkor mindegy hogy milyen trükköket vetsz be gondolom a párod úgy is felizgulna rá. A minél hosszabbat úgy értem hogy menjen el többször is akár és pl: újra "akcióba" hozod.
Aztán az egészet koronázzátok meg egy jó kis szex-el.Szerintem ez minden férfi álma :D.
19/F
Mekkora zseni vagyok XD
Ezek szerint. XD
Köszi mindenkinek.
Ha valakinek eszébe jut még valami akkor nyugodtan írjon szívesen elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!