Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat így szeretném meglepni a 2. évfordulónk alkalmából. Ötletek, segítség?
Egy szexi fehérneműben szeretnék táncolni neki 1-2 percet.A fehérnemű szabásával,színével kapcsolatban,avval a zenével amire majd táncolok és néhány "trükk"/csábító mozdulat(sor) szeretnék tanácsot ötletet vagy bármit.Akinek van kedve írjon.Hasznos és értelmes válaszokat pontozok.köszi
21/L
lehet már nem aktuális a kérdésed....de
szerintem szerepjátékot is eljátszhatnál :) pl vadmacska leszel és akkor bevadulsz széttéped az ingét mondjuk :D mint a filmekben...bár nem ismerem a párod nem tudom mennyire szereti ha vad vagy :D
ezenkívül csinálhatnál egy fényképalbumot ami ugy kezdődik hogy ő kiskorában meg te és irsz valami szöveget hogy pl.: ilyenkor még nem ismertük egymást de már akkor tudtam hogy te vagy az igazi :D vagy valami vicceset
és akkor és akkor olyan képeket rakhatnál bele amikor összejöttetek azután pedig ahogy együtt csináltatok ezt azt :D
szóval ilyen összafoglalót a két évről :)
vagy írd össze 50 vagy 100 olyan dolgot amit szeretsz benne és nyomtaasd ki (de igényesen!) és kereteztesd be!
ezenkivül a tánc jo ötlet:D
ha táncolsz kötelező a combfix és a csipke szerintem :D ja és tűsarku. neten csomo video van ilyen sztriptizről meg ilyenek. pucsits sokat :D
u.i.: ha szerinted szeretné akkor kösd ki az ágyhoz :D
vagy kösd be a szemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!