Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek most? Nagyon kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? Nagyon kéne a segítség meg az ötletek!

Figyelt kérdés

a táncpárommal túl jóban vagyunk és van amikor azt mondja nekem h ÉLETEM, GYÖNGYÖM..(1 éve táncolunk)...

viszont valamikor meg olyan mint egy sima haver aki csak táncolni akar velem....

egyik fellépésen megfogta a kezem is...úgy mintha járnánk...pedig ott volt a barátnője akit akk már nem szeretett.......

azt mondja mindig h jó csaj vagyok +minden

én13 vagyok ő meg 17

és netom mit csináljak!!!!

SEGÍTSETEK LÉCCI!!!

2009. jún. 10. 13:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

hát látom ezt a kérdést eléggé lepontoztátok demind1...

am+ nem néz kicsinek +ilyesmi mert ha igen azt megmondaná mert amikor egy csaj megkérdezte össze akart vele jönni ő nem akart mert azt mondta neki mindenki előtt h ő engem sokkal jobban szeret.....és mindegyik csajnak azt mondja,h nem ér annyit, h utazgasson érte......ÉS EZ NEM KAMU!!!!!!!!!!!

2009. jún. 10. 14:39
 12/24 A kérdező kommentje:
monnyuk gonolhattam volna h ez lesz belőle.......kajak kár volt feltenni ezt a kérdést
2009. jún. 10. 14:44
 13/24 anonim ***** válasza:

Csak egy jó tanács: tanulj meg értelmesen kommunikálni.

On: célozgathatsz finoman, amiből kiderülhet, hogy csak aranyos húgnak, jó barátnak tekint, vagy tényleg bejössz neki és szeretne veled összejönni. Akármelyik előfordulhat, de egy átlagos 17 éves valóban nem egy átlagos 13 évessel szeretne összejönni. Persze kívételek mindig vannak, nálatok pedig még itt van ez az erős kötés, a tánc is.

2009. jún. 10. 14:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az előző válaszoló hasznos tanácsot adott. ("monnyuk"-at mondjuknak írjuk)

Én is táncolok már pár éve, és a táncpartnerem és köztem is elég szoros kapcsolat alakult ki. De ez természetes, hisz a tánc érzelmeket fejezel ki a partnered segítségével. Habár nem tudom te mit táncolsz, és milyen szinten. Mi is rengetegszer becézgetjük egymást, nagyon jól el vagyunk, a többiek előtt is ugyanúgy becéz engem stb. De nem vagyunk szerelmesek egymásba, és az se merült fel bennem, hogy ő talán igen. Csak szimplán a táncból adódóan kialakult egy szoros kapcsolat köztünk. Abban pedig igaza van az előttem hozzászólóknak, hogy ma egy 17 éves fiú nem kimondottan 13 éves lányokra pályázik.Szerintem ő is hasonlóképpen érez irántad, mint ahogyan mi vagyunk a partneremmel. Szerintem maradjatok ilyen kapcsolatban. Neki nem hiszem, hogy te korodbeli kellene, neked meg pláne nem!

2009. jún. 10. 15:13
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

a tancparok kozott tenyleg kialakul 1 jarashoz hasonlo vagy meg kozvetlenebb kapcasolat. mivel a kozonseggel el kell hitetni h ez tenyleg 1 par es a szineszektol elteroen nem csak 1 szindarabot zavartok le egyutt hanem eveken at egymassal probaltok heti tobb orat, normalis h nagyon megszeretitek egymast es nagyon tarttok egymashoz.

a kerdesedbol azt vettem ki h neked neked nem tetszik, vagyis nem tudsz a parodkent gondolni ra es megijeszt h o talan igen. finom utalgatasbol, puhatolozasbol tudd meg h mi a helyzet. ha tetszettek egymasnak, szerintem nincs okotok h nel egyetek egyutt, a kor nem olyan nagy dolog, ismeritek egymast, jol kijosztok es rengeteget tudnatok egyutt lenni (csak vigyazni kell az ebbol fakado veszekedesekkel)

2009. jún. 10. 17:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha még sokáig vele akarsz táncolni hagyd a fenébe mert ha véletlenül szakítaok ott katasztrofális lesz a helyzet.velem is megesett csak épp a színpadon.
2009. jún. 11. 14:45
 17/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!!!!

am tudom h mondjuknak kell leírni...direkt írtam így:P

hát az hogy átlagosak lennénk azt nem hiszem.....én kinézek 14-15 évesnek (mindenki szerint)

ő meg 15-16 évesnek mert alacsony meg vékony...meg hát nem éppen 1-nek néz ki.....szal értitek mire gondolok!!!!!!!

2009. jún. 11. 20:22
 18/24 A kérdező kommentje:

volt h célozgattam meg a haverjai is kérdegették őt....

és inkább az jött le h járni akar velem...de valamitől mégis fél v nemtom....

2009. jún. 11. 20:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Az hogy ki mennyinek néz ki nem számít.Az számít hogy mi van belül.Az hogy gyáva vagy ilyenek azért van mert a fiúk később érnek mint a lányok.Míg egy 17 éves lány bátorkodik a fiúkkal addig a fiúk van úgy hogy azt sem merik mondani hogy helooooo....:Sszerintem te is bőven ráérsz még a fiúzással ha meg mégsem válassz hasonló korod belit akivel eljátszatjátok a kézenfogva járást meg a szájra puszit.Mert neked még csak ez kell
2009. jún. 12. 12:33
 20/24 anonim ***** válasza:

Jó csaj vagy, meg minden, csak éppen 13 éves. A 15 éves csajnak üzenem, hogy a fogalmazásmódjából nem éppen érettnek néz ki a kérdező. Az érettség nem azzal függ össze, hogy hogy néz ki valaki, hanem azzal, hogy mennyit képes felfogni a külvilágból. Egyáltalán honnan tudod, hogy szereti-e a barátnőjét? Nem a te tiszted ezt eldönteni.

viszont valamikor meg olyan mint egy sima haver aki csak táncolni akar velem....

Te magad is kimondtad. Sima haver, aki csak táncolni akar veled. Nekem is szoktak ilyeneket mondani a barátaim, puszta kedveskedés, nem kell rögtön arra asszociálni, hogy odavan érted.

2009. jún. 14. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!