Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az, hogy nektek csak a sovány lányok kellenek?
Jó nem vagyok kövér de 40kiló sem!
Kort is írjátok
Küldj képet. Én imádom a husikat!
23F
Komolyan mondom, elegem van az ilyen hülye dagadékokból, akik mindent a vékony lányokra fognak, hogy csak ők kellenek a pasiknak stb
Néha nem ártana sportolni, egészségesen étkezni, és fogynál. Nem itt kiírni az 500. ilyen kérdést.
És veled van a baj, nem a vékony lányokkal. A saját problémád ne hárítsd át rájuk.
4/5
Te idióta! Ha elolvastad volna ami a kérdés alatt szerepel,láthatnád hogy azt írtam nem vagyok kövér! Csak azért mert nem bőki át a csontom a bőrömet még nem vagyok kövér.
Ha pedig nem tetszik a kérdés nem muszály rá válaszolni.
Kimerült az idiótákra szánt felesleges rendelési kvótám.
Normális válaszokat kérek ha lehet nem taplokra vagyok kíváncsi.
Nekem jobb érzés egy olyan lányba tenni, akit én feszítek szét és nem olyanba, akibe beletéve mintha egy pocsolyába lógatom, amiben eltűnik.
23F
Szerintem aki nem kövér és nem sovány az a pont jó. Nem szelektálok súly alapján, azért tényleg ne legyen kövér, de nem jelent gondot ha nem egy fogpiszkáló, sőt...
Kérdező: Elküldhetnéd privibe hogy milyen magas vagy és hány kiló.
Akkor linkelj egy olyan képet, amin az illetőnek olyan alakja van, mint neked.
Mert láttam már olyat, hogy egy tök jó testű csaj tartotta magát dagadtnak, meg olyat, hogy egy zsírdisznó tartotta magát aranyosan ducinak.
Szóval egyelőre nem fog senki sem normálisan válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!