Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért nem kellenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem kellenek a normális srácok?

Figyelt kérdés
22 éves, sármos, normális (és hogy azért ellenem is szóljon valami, kissé félénk) pasi vagyok. Még sem találok magamnak egy hasonlóan rendes lányt. Számomra hihetetlen hogy a lányok nem vágynak egy kis szeretetre, gyengédségre...! Ha az ember nem vágyik a mostani bulikba, nem iszik és nem dohányzik akkor már nem is kell? :) Ha csupán csak az egyszerűbb, normálisabb dolgokra vevő, mint például egy kettesben megnézett film a moziban, vagy akár otthon összebújva. Egy séta a parkban ebben a jó időben, vagy akár csak egy meghitt vacsora otthon, egy közös kocogás... Annyi jó dolog van, de ehhez szükség van egy partnerre is, akit sajnos nem lelek. Azért ez eléggé elkeserítő. Nem az a gond, hogy nem találok magamnak lányt, mert "arra" tudnék mindenféle erőfeszítés nélkül (nem fizetős szolgálatra gondolok). Hanem itt az a probléma, hogy rendes lányt nem találok! :)
2011. jún. 18. 20:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
csúnya vagy
2011. jún. 18. 20:31
 2/33 WhiteLabel ***** válasza:
sármos, normális, KI SZERINT???
2011. jún. 18. 20:32
 3/33 anonim ***** válasza:
Én meg rendes férfit nem találok. Nem vagy egyedül ezzel a problémával. :/
2011. jún. 18. 20:33
 4/33 anonim ***** válasza:
84%
egyetértek veled, a normálisakat le se szarják, aztán meg sír a szájuk hogy minden pasi bunkó, meg szemét
2011. jún. 18. 20:33
 5/33 anonim ***** válasza:
Azért mert csak azt hsized hogy normális vagy de elárulok valamit: EGYÁLTALÁN NEM! Ha az lennél akkor nem tettél volna fel egy olyan kérdést amit már százmilliószor feltettek.
2011. jún. 18. 20:34
 6/33 anonim ***** válasza:
Amit írtál, abból arra következtetek, hogy nem vagy elég férfias, a nők többségének te nyámnyila vagy. 18/F
2011. jún. 18. 20:36
 7/33 anonim ***** válasza:
Hogy én miért nem találok ilyen fiút?
2011. jún. 18. 20:38
 8/33 A kérdező kommentje:

A gyerekes beszólogatóknak csak annyit, hogy majd kinövitek! ;)

3. hozzászóló: Úgy tűnik, hogy nem éri már meg normálisnak lenni, legyen az nő vagy férfi, mert mi soha nem találunk egymásra! :)

2011. jún. 18. 20:39
 9/33 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Én is rájöttem ám már erre:) De aztán arra is, hogy én nem tudok és nem is akarok megváltozni. Nekem mindig is fontosak lesznek olyan értékek, amiket a többsége már hírből nem ismeri sajnos. Hát ez van. Lesz ez még így se.

2011. jún. 18. 20:41
 10/33 anonim ***** válasza:

Sok més gond lehet, amit nem tüntettél fel, mi meg nem tudjuk kitalálni, csak úgy... =)

Egyébként, de kellenének, bár nekem már az is fura, hogy teljesen elítéled a bulikat, mert havonta, 2 havonta 1 házibuli ismerősökkel, szerintem igenis jó móka, és kell is. De dohányozni én sem dohányzom, és sok lányismerősömnél szintúgy erény ez a tulajdonság.

Szóval... keresgélj jó helyen, és magaddal is légy picit kritikus ;)

21/l

2011. jún. 18. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!