Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért nem kellenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem kellenek a normális srácok?

Figyelt kérdés
22 éves, sármos, normális (és hogy azért ellenem is szóljon valami, kissé félénk) pasi vagyok. Még sem találok magamnak egy hasonlóan rendes lányt. Számomra hihetetlen hogy a lányok nem vágynak egy kis szeretetre, gyengédségre...! Ha az ember nem vágyik a mostani bulikba, nem iszik és nem dohányzik akkor már nem is kell? :) Ha csupán csak az egyszerűbb, normálisabb dolgokra vevő, mint például egy kettesben megnézett film a moziban, vagy akár otthon összebújva. Egy séta a parkban ebben a jó időben, vagy akár csak egy meghitt vacsora otthon, egy közös kocogás... Annyi jó dolog van, de ehhez szükség van egy partnerre is, akit sajnos nem lelek. Azért ez eléggé elkeserítő. Nem az a gond, hogy nem találok magamnak lányt, mert "arra" tudnék mindenféle erőfeszítés nélkül (nem fizetős szolgálatra gondolok). Hanem itt az a probléma, hogy rendes lányt nem találok! :)
2011. jún. 18. 20:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nekem tetszenél. De ezt csak így látatlanban mondom. A valóságban többtényezős a dolog. :)
2011. jún. 18. 20:46
 12/33 anonim ***** válasza:

napi szinten jönnek az ilyen megnyilvánulások itt. mindenki tudja hogy vannak még normális csajok és pasik, ti is, különben nem írnátok ide. egyébként özönlenek a kommentek hogy jajj ha nekem ilyen pasim/csajom lenne. na, dobtok egymásnak privit? ez csak egy tipp.. de hátha találsz valakit ha máshogy nem megy.

válaszolva a kérdésre: kellenek. bizonyára eddig nem volt szerencséd, rossz helyen keresgéltél. van ilyen.

2011. jún. 18. 20:50
 13/33 A kérdező kommentje:

20:36-os: Nem vagyok nyámnyila. Éppen ez a baj, hogy a rendes szó hallatán a legtöbb csaj is rögtön ezt veszi le... Attól hogy nem vagyok bunkó, rámenős és társai, ugyan úgy férfias vagyok, hogy a szavaiddal éljek.

scorpia: Engem egyáltalán nem vonzzanak a bulik. Persze haverokkal vagy egy jó baráti "vegyes" társasággal szívesen összeülünk, aki akar iszik aki nem az nem. Beszélgetünk, stb. Ennyi éppen elég, tökéletesen betölti azt az űrt ami a buli helyén van.

Kritikus...; persze, senki sem tökéletes, ahogyan én sem. Vannak hibáim amin tudok/akarok azon változtatok is ha kell, de úgy gondolom hogy annyira súlyos nincs, ami miatt a rendes lányok kerülnének. Ha már az ellenkező "csoport" nem kerül...

2011. jún. 18. 20:51
 14/33 anonim ***** válasza:

3. válaszolóval egyet értek!

A bulival sem lenne semmi gond, ha lenne az embernek olyan baráti társasága. A környezetemben például csak disco kedvelő lányok vannak és engem is hívtam már többször, hogy ugyan már próbáljam ki. Egyszer elmentem, nagyon nem tetszett. Akkor pedig miért erőltessem.

Engem nem zavar, hogy az ízlésem, a gondolkodásom nem ugyan olyan mint a lányok 80-90%-ának. 15 éveen még zavart, azóta rájöttem, hogy magamat csapnám be, ha mások miatt akarnék megváltozni.

Amikor az öltözködést írtam, hogy más típusú ruhákat hordok, itt főleg arra gondoltam, hogy nem kihívóan öltözködök, nem káromkodok nyilvánosan és nem olvadok el, ha éppen nincs nálam esernyő.

Több ilyen kérdés volt már, hogy 17-23 éves lányok szintén nem találnak párt és hol lehet ismerkedni.

Tucatnyi fiú jelentkezett, hogy Ő pont az ilyen lányokat keresi stb. Nem tudom mennyire lehet megbízható ez, mert a válaszokból azt szűröm le, hogy a legtöbb ember azért jár ide, hogy szexpartnert keressen magának. De maikor egy ilyen lány feltesz kérdést, egyből nagyon sok visszafogott, aranyos fiú van. De persze lehet, hogy tévedek, hisz nem látok a monitor mögé.

Én csak azt tudom mondani, hogy járj el sétálni, csináld azt amit szeretsz és akkor fogsz találkozni egy olyan lánnyal, aki szintén szereti. Máris lesz egy közös témátok.

Én is megfogadtam, hogy ezt fogom tenni. Nem nagyon mozdultam ki otthonról, illetve elmentem, de nem emberek közé, hanem inkább a természetbe. stb.

Fel a fejjel!!! :)

20/L

2011. jún. 18. 20:54
 15/33 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én nem a tanult, hanem az ösztönös férfiasságban vélek hiányt felfedezni nálad. Szerintem a legtöbb nő b*zinak tartja azokat, akik nem szeretik a drogokat (beleértve alkohol), az agressziót (beleértve sport), és a szexet. Határozott macsó kell nekik, aki nem odabújik hozzájuk, hanem rácsap a seggükre.
2011. jún. 18. 20:59
 16/33 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Éppen ez az, hogy a kérdező nem a "legtöbb nőt" keresi.

2011. jún. 18. 21:06
 17/33 A kérdező kommentje:

20:59-es: Igazad van teljes mértékben. Az általad leírtakat keresik azok a lányok akik engem teljesen hidegen hagynak...

Én a rendes lányokat keresem, akiknek rendes pasi kell.

2011. jún. 18. 21:06
 18/33 anonim ***** válasza:
De azok nem nők, hanem brontoszauruszok!
2011. jún. 18. 21:07
 19/33 A kérdező kommentje:
21:06-os: Köszönöm...
2011. jún. 18. 21:07
 20/33 anonim ***** válasza:
Mert a lányoknak nem az számít, h normális vagy-e, hanem h jól nézel-e ki.
2011. jún. 18. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!