Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem kellenek a normális srácok?
Figyelt kérdés
22 éves, sármos, normális (és hogy azért ellenem is szóljon valami, kissé félénk) pasi vagyok. Még sem találok magamnak egy hasonlóan rendes lányt. Számomra hihetetlen hogy a lányok nem vágynak egy kis szeretetre, gyengédségre...! Ha az ember nem vágyik a mostani bulikba, nem iszik és nem dohányzik akkor már nem is kell? :) Ha csupán csak az egyszerűbb, normálisabb dolgokra vevő, mint például egy kettesben megnézett film a moziban, vagy akár otthon összebújva. Egy séta a parkban ebben a jó időben, vagy akár csak egy meghitt vacsora otthon, egy közös kocogás... Annyi jó dolog van, de ehhez szükség van egy partnerre is, akit sajnos nem lelek. Azért ez eléggé elkeserítő. Nem az a gond, hogy nem találok magamnak lányt, mert "arra" tudnék mindenféle erőfeszítés nélkül (nem fizetős szolgálatra gondolok). Hanem itt az a probléma, hogy rendes lányt nem találok! :)
Divatosan öltözöm, ápolt vagyok, és a lányok szerint jóképű is. Igaz hogy ezek a lányok az általam nem kedvelt kategóriába tartoznak, de akkor is az ellentétes nem és végül is nekik kell hogy tetszek...
2011. jún. 18. 21:18
22/33 anonim válasza:
Akkor lehet h lejjebb kéne adnod az igényeidet, mert a legszebb lányoknak nem elég h jól nézz ki, az anyagi helyzeted is fontos.
2011. jún. 18. 21:27
23/33 anonim válasza:
Írtál már a lányoknak akik válaszoltak a kérdésedre és hasonlóan gondolkoznak mint te? Hogy megismerkedj lányokkal, azért tenni is kell.
2011. jún. 18. 21:54
24/33 A kérdező kommentje:
21:54-es: Írnál nemet, ha megkérlek?
2011. jún. 18. 22:56
25/33 A kérdező kommentje:
21:27-es: Na látom te sem értetted meg miről is szól ez a dolog. Szép és csinos lány is lehet rendes... És ugye ebbe a rendes kategóriába annak is bele kellene tartoznia, hogy nem a pénzre pályázik. Nem a kocsid, a házad, a pénzed, hanem te magad kellesz neki!
2011. jún. 18. 23:09
26/33 anonim válasza:
Sajnos nem így van. Az igazán szép lányoknak mind számít a pénz is. A kevésbé szépeknek elég, ha v jóképű, v gazdag vagy. A csúnyáknak pedig elég egy átlagos srác (csúnya srác pedig még nekik se kell).
2011. jún. 19. 07:46
27/33 anonim válasza:
Szerintem meg kezdj el hülye zenét hallgatni, és legyél kicsit hülye, csinálj hülyeségeket stb... arra felfigyelnek majd ;) A zenéről! Halgass Rammstein-t, nekem bejött!!!!
2011. jún. 19. 11:14
28/33 anonim válasza:
Pont tegnap találkoztam egy rendes sráccal, aki szintén nem talál párt (bár ő nem kifejezetten divatosan öltözködik,de engem ez nem zavarna). Én is normális lány vagyok, évek óta vagyunk kontaktban, mégsem kellek neki :) Ennyit a normális pasikról....
Amúgy meg egy fentebb leírt srác elég lúzer benyomást tud kelteni, ha egy kicsit is érződik rajta, hogy nincs a helyzet magaslatán, nincs önbizalma és nem tud a lányokkal kommunikálni.
2011. jún. 19. 15:18
29/33 anonim válasza:
Egyébként igen! Sokat számt, hogy valaki rendes fiú és ha nincs magabiztossága ->lúzer
van magabiztossága ->minden nő álma (aki rendes fiút szeretne) :)
Nekem is van ilyen fiú ismerősöm, de nekem ő a legjobb barátom nem jövök össze vele, de hasonlót szeretnék én is párnak.
Ezzel megint nem szerettem volna megbántnai senkit!
19/L
2011. jún. 19. 15:23
30/33 anonim válasza:
"Nekem is van ilyen fiú ismerősöm, de nekem ő a legjobb barátom nem jövök össze vele"
Na ezzel meg is válaszoltad, h miért nem kellenek nektek lányoknak a normális srácok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!