Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17/F vagyok és 4 éve már rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17/F vagyok és 4 éve már rá sem nézek a lányokra nem is érdekelnek azóta a nap óta, normális ez?

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
csak az a kérdés, hogy milyen nap óta?
2009. jún. 9. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Nézz már vissza:

18 éves vagyok és nem érdekelnek a fiúk, abnormális ez? Ne tegyél fel ilyen kérdést.

Nem akarom más szövegét lopni. csak hogy megértse..

[link]

2009. jún. 9. 22:02
 3/10 A kérdező kommentje:
hát éppen ez az, hogy nem szivesem teszem "közzé" csak 4 éve olyan juni közepén történt
2009. jún. 9. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:

itt nem mind1, h elmondod-e? úgyis anonim az oldal...

és a nélkül, h tudnánk,h mi történt, még véleményt sem mondhatunk...

2009. jún. 9. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:

és a fiúk érdekelnek, vagy ők se? ha meleg vagy, akkor nincs veled gond, csak nem egyezik 100%osan az izlésed a többségével :)

ha se a fiúk, se a lányok nem érdekelnek, akkor viszont valami gond van veled, mentálisan vagy fizikailag, jó lenne felkereseni egy szexuálpszichológust.

2009. jún. 9. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Sejtem, hogy azon a 4 éve történt napon te egy fiúval voltál kettesben.

De amúgy itt tényleg senki nem tudja meg, hogy ki vagy.

Szóval nem értem, hogy miért kell titkolózni.

Nem véletlenül ez a mottó: amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted (és elmondhatod)

Anúgy biszex vagy? Mert az nem gáz.

Sztem az sem gáz, ha meleg vagy. Én nem ítélem el őket.

2009. jún. 9. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is mond el a tortenetet es majd akkor tudunk valaszolni ra.
2009. jún. 9. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én egy jó pár éve nézem a lányokat de nem jött még az igazi, volt 1-2 próbálkozás de semmi nem lett belőle

17/F

2009. jún. 9. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

De mi történt "azon a napon", ezek szerint 13 éves korodban? Önmagában az, hogy nem érdekelnek a lányok, több dolgot jelenhet: meleg vagy, vagy csak komolyabb, esetleg visszahúzódóbb az átlagnál, és később majd érdekelni fognak, de az is lehet, hogy valami rossz történt Veled, ami miatt elment a kedved bizonyos dolgoktól.

Csak akkor tudunk válaszolni arra, hogy ez normális-e, ha elmondod, mi váltotta ki.

Bántott valaki?

Nyugodtan mondd el, ne félj az esetleges otromba, rosszindulatú válaszoktól, vagyunk páran, akik valóban segíteni szeretnénk!

2009. jún. 9. 23:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekelnek, nem érdekelnek. Ezen ne parázz. A szeretet/szerelem/szex olyan mint a zene, lehet nélküle élni, csak nem érdemes.
2009. jún. 10. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!