Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "normális", hogy a nálam sokkal nagyobb fiúk érdekelnek?
a korosztályom inkább a tini, jólnézzenki kategóriát kedveli, viszont én inkább az érettebb gondolkodású és velem egyforma személyiségű fiút keresek és nem egynapos "járást",hanem tartós kapcsolatot.
engem inkább a 18 év körüli fiúk érdekelnek.
úgyérzem, hogy a velem egy korosztály gyerekes és menő.
a testvérem már azt mondja, hogy lezbikus vagyok, pedig csak megfontoltan szeretnék cselekedni.
egyáltalán nincs sok barátom (egy van, viszont az igazi) éppen ezért ismerkedni sem nagyon tudok abban a körben amit én szeretek.
szóval szertintetek jól cselekszem, vagy értelmetlen ez az egész?
jobbanmondva úgy érzem, hogy a 18-as korosztály az a korosztály, aki egy szinten lenne velem
(kicsit egoistán hangzott, de tényleg így érzem: ez a korosztály az, akivel megeggyezik a stílusom és teljesen jó minden)
a baj az, hogy ismerkedni sem tudok. talán ha elmegyek jövőbe egy tárobra:)
olyan táborba, ahol mindenkit az érdekel, ami engem:)
csak nagyon nehéz. annyira vágyom már egy fiúra, akivel mindent megtudok beszélni ..egyszóval...szerelmesnek lenni
Ilyen problémával küzdöttem én is, és mivel idősebb csajok nem álltak le velem dumálni fiatalabbak meg kizárt. :D Így tehát maradt az hogy vettem 1 motort, paintball fegyvert, íjat, stb xd és eltereltem a figyelmem. :D
Mivel te lány vagy és sok pedofil van aki szívesen megismerkedne veled, így könnyebb helyzeted van. (viccet félre téve 1 lánynak több esélye van fiatalon idősebb pasit össze szedni. Szóval hajrá ;) 20f (írhatsz privit xD)
akkor minden rendben:)
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!