Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent ez? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
1 hónapja találkoztam egy lánnyal, úgy volt, hogy járni fogunk nagy szerelem jelei mutatkoztak. Én már-már szerelmes voltam belé állítólag ő is belém. Eljött a találka napja és együtt töltöttünk egy szép délután, esét, naplementével zárva. A találkozó után nagyon boldog voltam, h milyen jó volt meg ő is ezt mondta mikor felhívtam aznap még este, h ma olyan jó volt velem stb. Aztán rá 1 hétre találkoztunk megint és utána már nagyon furcsán viselkedett, alig voltunk kettesben mert a haverjai is ott legyeskedtek körülöttünk. Mikor kettesben voltunk a fejét a vállamra hajtotta és ültünk. Utána jött a buszom és haza kellett mennem utolsó csók elcsattant aztán ezután még kb. 2 hétig voltunk együtt. Majd végül elmondta, h ennyi elég is volt belőlem mi nem illünk egymáshoz vége. Nagyon kiborultam. Nem tudom ezt mi alapján szűrte le, de tudta nagyjából milyen vagyok míg nem találkoztunk hiszen minden nap hívtam telefonon beszélgettünk sokat kedvelt, h milyen jófej, ari meg helyes vagyok. Teljesen elbíztam magam, h ez egy komoly és hosszú kapcsolat lesz. Erre tök könnyedén elengedett azóta nem is jelentkezett nálam nem érdeklem. Kérdésem: Mit jelenthet az ha a vállamra hajtotta a fejét mikor utoljára vele voltam? Illetve mi a véleményetek erről az egészről? Minden rendben van a csajnál vagy csak szórakozni akart velem?
2009. jún. 9. 21:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
értelek köszi szépen. nem én akartam vele járni hanem ő velem. aztán nekem se volt senkim és idővel megkedveltem majd szerelems lettem belé. utána meg már persze, h akartam én is, hogy járjunk hiszen ő is ezt akarta. de mikor másodjára találkoztunk minden olyan más lett hidegen és furán viselkedett velem eléggé. tetszettem neki amúgy. nem tudom az okokat én sem mert sokat kamuzott.
2009. jún. 10. 01:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Aha az kicsit mas. Mindenesetre igazan megmondhatta volna hogy mi valtozott meg. Biztosan kerdezted, nem? Sok minden lehet, de igazabol ha tudod mi az sem valtoztat sokat a helyzeten.
2009. jún. 11. 00:08
 13/14 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs csak annyit mondott, ő nem szerelmes típus nkei ez a meghitt kapcsolat nem működik... ( annyit tudok róla, h szeret kavarni összevissza pasikkal )
2009. jún. 11. 00:28
 14/14 anonim ***** válasza:

ha szeret kavarni akkor már tiszta az egész.

ezen nincs mit magyarázni, csinálni fogja még sok emberrel...

remélem egyszer végre megmondja az ilyen csajoknak hogy az érzésekkel nem szabad játszani!

szánalmas...

/xD és ezeket csajként írom..de én nem vagyok/leszek ilyen soha/

2009. jún. 11. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!