Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent ez? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
1 hónapja találkoztam egy lánnyal, úgy volt, hogy járni fogunk nagy szerelem jelei mutatkoztak. Én már-már szerelmes voltam belé állítólag ő is belém. Eljött a találka napja és együtt töltöttünk egy szép délután, esét, naplementével zárva. A találkozó után nagyon boldog voltam, h milyen jó volt meg ő is ezt mondta mikor felhívtam aznap még este, h ma olyan jó volt velem stb. Aztán rá 1 hétre találkoztunk megint és utána már nagyon furcsán viselkedett, alig voltunk kettesben mert a haverjai is ott legyeskedtek körülöttünk. Mikor kettesben voltunk a fejét a vállamra hajtotta és ültünk. Utána jött a buszom és haza kellett mennem utolsó csók elcsattant aztán ezután még kb. 2 hétig voltunk együtt. Majd végül elmondta, h ennyi elég is volt belőlem mi nem illünk egymáshoz vége. Nagyon kiborultam. Nem tudom ezt mi alapján szűrte le, de tudta nagyjából milyen vagyok míg nem találkoztunk hiszen minden nap hívtam telefonon beszélgettünk sokat kedvelt, h milyen jófej, ari meg helyes vagyok. Teljesen elbíztam magam, h ez egy komoly és hosszú kapcsolat lesz. Erre tök könnyedén elengedett azóta nem is jelentkezett nálam nem érdeklem. Kérdésem: Mit jelenthet az ha a vállamra hajtotta a fejét mikor utoljára vele voltam? Illetve mi a véleményetek erről az egészről? Minden rendben van a csajnál vagy csak szórakozni akart velem?
2009. jún. 9. 21:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
túl rámenős voltál.
2009. jún. 9. 21:21
 2/14 anonim ***** válasza:

ez a csaj nem normális :|

de nagyon nem.

nem tudom hány évesek vagytok, én még csak 15 de mégis érettebbnek érzem magam... bár lehet csak tapasztalatlan vagyok :S de akkor is. hogy lehet ilyet tenni egy emberrel?

sztem csak szórakozott veled, ha ilyen bunkó volt akkor felejtsd el. próbáld meg..

nem érdemel meg téged!

2009. jún. 9. 21:23
 3/14 A kérdező kommentje:

első válaszoló: rámenős? na ne mondd. teljesen korrektül viselkedtem vele ahogy az első randin szokás.

2. válaszoló: igazad van látom Te képben vagy. És ő is 15 éves!

2009. jún. 9. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
már nem azért,de szerintem is túl rámenős voltál,és ahogy az első válaszolót lehurrogtad...te írtad,nem ő(am én is 15 vagyok,ugyhogy mégcsak nem is mondthatod,hogy túl öreg vagyok vagy kicsi ehhez...)
2009. jún. 9. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
21:32-es vagyok megint.ha ugyis azzal értesz egyet,hogy csak ő van képben,akkor egyáltalán minek kérsz segítséget?XD
2009. jún. 9. 21:33
 6/14 A kérdező kommentje:
én nem hurrogtam le senkit csak meglepett, mert mit értesz a sztorimból rámenősnek? egyébként köszönöm a választ.
2009. jún. 9. 21:34
 7/14 anonim ***** válasza:

én írtam másodszorra... utolsónak: de akkor minek áltatta a csaj ? miért nem bírta megmondani az elején mikor a fiú még nem esett bele? nem kellett volna sztem úgy viselkednie hogy minden rendben van aztán egyszer csak hirtelen vége..

na mindegy, nem veszekszem, nekem ez a véleményem :)

2009. jún. 9. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rosszul csókolsz, vagy éretlen a csaj.
2009. jún. 9. 23:41
 9/14 A kérdező kommentje:
hát ezt nem hiszem... 17 éves múltam már! lágyan finoman csókolok!!!
2009. jún. 10. 00:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem vilagos hogy ti ketten hogyan jottetek ossze, de a leirasodbol ugy tunik hogy nem sokat talakoztatok szemelyesen mielott elkezdetek jarni.

Szerintem csak az volt a baj hogy kis felreertesben vagytok a kapcsolatok mukodeset illetoen. Nem szamit hogy ki menyire jo fej msn-en meg telefonon addig nem lehet egy kapcsolatba belevagni hogy nem ismeritek egymast szemelyesen eleg jol.

Altalaban elosszor randiznak egy darabig az emberek, es csak utana dontik el hogy akarnak-e egyut lenni vagy sem. Lehet hogy sikerult a lannyal megbeszelned hogy ti jarni fogtok mielott elkezdtetek volna randizni -es szerintem erre gondoltak a tobbiek amikor azt mondtak hogy ramenos vagy- de ez nem garancia arra hogy majd akkor is jarni akar veled amikor megismer. A lanytol sem volt tul okos dolog hogy bele ment abba hogy elkezdjetek jarni, de ez meg nem kotelezi arra hogy egyutt maradjon veled ha nem tetszel neki.

Ne aggodj tul sokat ezen, majd legkozelebb hagyd hogy kialakuljanak maguktol a dolgok mielott ennyire beleelned magadat.

2009. jún. 10. 01:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!