Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mennyire tartjátok a kapcsolatot az exeitekkel?
Kicsit furcsa, hogy barátnőm elég sokat beszél vele, és ugye a közös baráti kör miatt bulizni is eljárnak. (most 7 végén is)
Hozzá kell tenni, hogy nem sokáig jártak (de szex volt), meg kisgyerekkoruk óta ismerik egymást.
Féltékeny vagyok kicsit, nem tagadom, én nem tudok ott lenni a buliban.
Szeretem nagyon a barátnőmet, de ha megcsal akkor szakítok, bármennyire is szeretem...:(
Nemigazán értem, hogy ha nem akar tőle semmit, akkor miért keresi a csávót, meg mit akar tőle...
Már azon is gondolkodtam, hogy két vasat tarthat a tűzben...hogyha velem nemfog működni, repül a másik csávóhoz...
8 hónapja vagyunk együtt, és bármennyire is éreztetem vele hogy szeretem ,stb, kedvében járok, azért persze vitázunk is sokszor meg minden, jó a kapcsolatunk, semmi sem változik, és ugyan úgy képtelen elfelejteni ez a srácot...
nem merem magam csupán annyival hitetgetni, hogy merthogy régi jó barátok meg minden...
szerintetek hogy van ez?
19/F
Én semennyire sem tartom a kapcsolatot az exemmel. Egyikkel sem. Bár tény, hogy az egyikkel nagyon csúnyán váltunk el (megcsalt, és még neki állt feljebb), a többi volt barátom meg csak úgy lemorzsolódott valahogy a hetek alatt... 1-2 hónapnál tovább egyikkel sem tartottuk a kapcsolatot a szakítás után.
22/L
Mi bajod van ezzel? Ha meg akar csalni meg fog akkor is ha nem beszél az exével. Szóval hagyd lógva!
Bezárhatod, leláncolhatod, ha akar akkor is félre fog du@ni.
Fiatalka vagy még, majd megérted. Ne parázz....
Semennyire!
Nem hiszek a férfi - nő közötti barátságban, csak nagyon kivételes esetekben!
Ha így lenne, megbántanám azt akit nagyon szeretek, és a tisztelet egyik alapját szegném meg vele.
Hát én néhanapján tartom. Mármint fenn vannak nekem ismerősként, néha rám írnak és válaszolok. De sosem találkozom velük vagy hasonlók. Én sem tekintek "úgy" rájuk, viszont közülük sokan még visszasírnak engem. Ez zavaró, ilyenkor általában leállítom őket.
A párom emiatt is nagyon féltékeny, de megállapodtunk, hogy ha összeköltözünk, törlöm őket és szerintem ez korrekt. Addig unaloműzésnek tökéletes :D
Barátság amúgy tényleg nem létezik férfi-nő között, de haverság létezhet...
azért megértelek, hogy féltékeny vagy, én biztos nem mennék ilyen buliba a párom nélkül. És annak sem örülnék ha ő menne nélkülem, bár hála Istennek ő már nem bulizik :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!