Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány nem akar velem kapcsolatot mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múlt héten bevallottam neki, hogy szeretem őt és megkérdeztem, hogy mit érez ő irántam. Azt mondta időt kér. Tegnap azt mondta, hogy ő csak barátként tekint rám.

Talán túl hamar tettem fel a kérdést... Valahogy tudnék még valamiféle kapcsolatot kialakítani vele?

2012. márc. 3. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha barát akar lenni, akkor talán nem jössz be neki! csak enyhén fogalmazott! Ne erőltesd rá! örülj a barátságának....
2012. márc. 3. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban!
2012. márc. 3. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Én téged nem ismerlek, hogy milyen vagy, de tényekkel azért tudok szolgálni.

Aki magabiztos és határozott, jóval nagyobbak az esélyei (általában) mint aki igen érzékeny lelkű, és itt szó sincs arról, hogy legyél erőszakos, de ugyanakkor, a nekem nyugodtan kiöntheted a lelked és utána sírjunk együtt kategória sem nyerő, tehát szó nincs arról hogy bunkó legyél, de azért érezze azt, hogy nem egy kis ne bánts virág vagy! Egyébként az is igaz, hogy sok nőnek kifejezetten a bunkók tetszenek, de nem kell annak lenned! Egyszerűen legyen benned elég tartás/méltóság határozottság. Írhattam volna azt is hogy, akkor nézzél más lány után, de azért nem írtam, mert én tudom hogy, milyen érzés az amikor teljesen odáig vagy valakiért, és akkor egyáltalán nem érdekel hogy akármelyik másik lány mennyire néz ki jól.

2012. márc. 3. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Remény mindig van, de gondolj a lelki nyugalmadra is. Ha sokat vagy vele és viszonzatlanul szereted őt, akkor saját magadat kínzod. Szerintem nem éri meg.

Én hasonló helyzetben valami ilyesmit mondanék: jó, igazad van, elgondolkodtam a dolgon, pillanatnyi fellángolás volt, tényleg nem volna jó ötlet együtt járnunk (valami indokot kitalál az ember, pl. miért nem vagyunk egymáshoz valók). Folytatnám azzal, hogy de nagyon jól érzem magam vele, maradjunk barátok. Aztán fokozatosan, de gyorsan le kell kopni, addig is kerülve a problémás helyzeteket (pl. csak nagyobb társaságban találkozzatok). Ekkor nincs sértődés. Mikor ilyen helyzet után a nő olyasmit kért, ami azzal járt volna, hogy kettesben maradunk (tanuljunk együtt), akkor kitaláltam valami ürügyet (én nem vagyok jó tanár, Sanyi barátom sokkal jobban tud magyarázni...).

Másik lehetőség: azt mondod neki, hogy megérted őt és köszönöd az őszinteséget, de te a történtek után nem tudnál csak barát lenni, mert olyan érzéseket indít el benned, amik ... Ezért inkább nem szeretnél találkozni vele többet, de nem azért, mert haragszol rá, hanem mert túlságosan szereted stb.

Csak akkor maradj a nő mellett, ha lélekben nagyon erős vagy. Próbálkozhatsz barátként mellete maradni, aztán elérni, hogy férfiként is megszeressen, de ennek minimális az esélye. Legjobb esetben két komoly kapcsolat közti időtöltésnek fog tekintetni. Ha van másik nő a láthatáron, akitől még nem kaptál piros jelzést, inkább vele foglalkozz.

2012. márc. 3. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, különösen 3-4
2012. márc. 3. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!