Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan barátnőt szeretnék, aki kicsit dominánsabb nálam. :$ Hogyan alakíthatnék ki ilyen kapcsolatot anélkül, hogy rosszul érezné magát a lány?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem mindig, csak néha van ilyen álmom, de ezt majd az élet hozza, hogy végül is melyik válik be. :) Szerintetek gáz, ha egy kapcsolatban a lány a dominánsabb fél? Sok lány az ilyet nagyon utálja, de elképzelhető ennek olyan típusa, amit egy lány is szerethet, esetleg meg lehet vele szerettetni?
22/F
2011. dec. 22. 21:58
1/14 anonim válasza:
Magyarul papucs akarsz lenni... :D
2/14 anonim válasza:
Igazából a kapcsolatok nagy részében mindig a nő a domináns, tehát könnyű dolgod van, az elején domináns csak a férfi, utána úgy is mindig az van amit a nő akar, elkezdik a papuccsá faragást.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát... annyira nem akarok papucs lenni, csak néha. :D
2011. dec. 22. 22:03
4/14 anonim válasza:
én azt sueretem, ha a fiú erősen dominál, szóval rám ne számíts.. az idősebb nők viszont szeretik, lásd filmekben: diploma előtt, amerikai pite..
5/14 szamóca.. válasza:
szerintem tisztázd: a mindennapokban akarsz egy erős jellemű lányt, vagy a szexben akarod dominaként a csajt néha? csak mert nem mindegy...
6/14 A kérdező kommentje:
Idősebb nőt biztos h nem választanék.
2011. dec. 22. 22:05
7/14 A kérdező kommentje:
Hát inkább a szexben. :) Azért a mindennapokban én legyek a domináns alapvetően, de néha jól esne egy kis szerepcsere mind szexben, mind a hétköznapi életben. :)
2011. dec. 22. 22:06
8/14 anonim válasza:
Ha a szexben szeretnéd ezt, akkor először nézz el egy swingerbe és valamelyik dominával kapasd el magad. Próbáld ki a dolgot először, ha még nem tetted, mert nem biztos hogy be fog jönni. :)
9/14 A kérdező kommentje:
És tegyük fel, h párkapcsolatban szeretném ezt, akkor mit kéne tennem? :)
2011. dec. 22. 22:36
10/14 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, h nem konkrétan a szex területén, hanem a hétköznapi életben.
2011. dec. 22. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!