Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátom, de nem tartom vonzónak. Mit tehetnék?
szeretem a barátom, már 3 éve vagyunk együtt :) (korunk 18 ill 19). viszont a szexet nem kívánom, amiből nagy problémák szoktak adódni. az a baj, hogy sokszor nem ad magára sokat, zsiros a haja, (hosszabb haja van és mostanában nem is fogalkozik azzal sem hogy hogy áll) pattanásos, szörös az orra, és az utóbbi időben meg is hízott (ezzel nincs baj, hisz régen nagyon kis sovány volt, de mostmár akkora mint egy bálna:D).
ne értsétek félre, nem a páwa meg kigyurt fiuk tetszenek, de hiába szeretem, és hiába mikor ránézek mindig mosolyra áll a szám, mert őt tartom a legédesebb fiunak a földön, egyáltalán nem tartom szexuálisan vonzónak. (bár ezzel igazából mindig bajok voltak.) na emiatt kevesebbet csókolózunk, igy a szexhez sem jön meg a kedvem.
sokat gondolkoztam ezen mostanában, (hiszen sokszor megkaptam hogy már hiányzik neki hogy együtt legyünk), és arra jutottam ha egy számomra vonzóbb fiúval lennék, akkor valószinüleg vele lenne kedvem...
ne bántsatok kérlek, mert nagyon kellemetlenül érzem magam és nem tudom mit tudnék tenni... öszintén szólva szégyellem magam.. nem akarok egy felszines-külsöséges ember lenni, de azt nem tudom kontrollálni hogy ki vonz, és ki nem.
jajj fiúúk :) akik ilyen frappáns választ adtatok:) ti mit szólnátok ha beb*nálak a kádba hajatmosni stb?:D
amugy mikor próbáltam erről beszélni vele, mindig azt kaptam meg hogy ő akkor is szeret engem ha pizsiben vagyok elkenődött sminkkel... és hogy mióta vagyok én ilyen felszines... magyarul (gondolom) automatikus támadó-mód. oké. én is vagyok néha pizsiben, elkenődve, de az csak "milleniumi alkalmakkor" van úgy, és én olyankor nem is várom el (SŐT!) hogy kezdeményezzen bármit is,hisz ha én nem érzem jól magam a bőrömben, ugy nem tudnám elengedni magam vele sem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!