Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Davidkooo kérdése:

Hogyan mondjam megy egy lánynak, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen egyszerüen ahogy ide leirtad.

Odamész hozzá ,és a szemébe nézel és azt mondod szeretlek!

2012. márc. 1. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Bizony, erőt kell venned magadon, mert ha nem próbálod meg, akkor sosem lesz párkapcsolatod.
2012. márc. 1. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
8%

Egyszerű mint egy pofon.

Odamész, megropogtatsz a füle mellett egy köteg ropogós húszezrest. Aztán megkérdezed hogy, elviheted-e egy körre az újabb jaguároddal?

Ezzel a csaj már érteni fogja a dolgot.

2012. márc. 1. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
egyszerű: keress egy arra alkalmas pillanatot, és mond meg neki, hogy szereted. nem kell letérdelni, meg ilyenek, csak egyszerűen mond meg neki. Ennyi
2012. márc. 1. 14:50
 5/7 anonim válasza:

odamész üljetek le egy lócára vagy mitudom én lénymeg hogy dumáljatok

ülj közelebb vagy menj közeleb hozzáa néz mélyen a szemébe és mond

meg neki,hogy amit érzel iránta az nem baráti mond és mndmeg neki hogy szereted ennyi lenne bátorság hajrá:D

2012. máj. 26. 21:43
 6/7 anonim válasza:

Tessék ez tök jól megfogalmaztam:

Elszeretnék valamit mondani..

Minnél jobban megismerlek annál erőteljesebben megbizonyosodok benne, hogy többet érzek irántad mint barát.. nagyok sokat jelentesz neke És szeretném megtudni, hogy eza fajta érzelem visszahat rám vagy csak plátói marad az én részemről?

2012. aug. 4. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan így:Szeretlek!
2014. jan. 12. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!